Biluthyrning
Bournemouth
Fäll ihop
Storbritannien // Bournemouth
Change details

Hyra bil i Bournemouth: Sixt biluthyrning online-bokning

Den vackra kuststaden Bournemouth är belägen på Englands södra kust, endast 2,5 timmes körsträcka från huvudstaden London. För dig som ska besöka denna engelska idyll är du varmt välkommen in till oss på Sixt. Vår biluthyrning i Bournemouth tillhandahåller smarta och praktiska bilar för alla resenärer. Kanske kan en bekväm kombibil passa bra inför familjesemestern? Eller en personbil för arbetsveckan? Vi tillhandahåller även 4x4-fordon och lastbilar. Vår biluthyrning i Bournemouth ligger i närheten av centrum vilket gör det enkelt att utforska staden, men också att ta dig vidare till andra städer i Storbritannien.

 
 • Bournemouth
  1112 Christchurch Road
  BH7 6DT Bournemouth

  Må. - Fr.08:30 - 17:30
  Lö.08:30 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Bournemouth

  Sixt Biluthyrning
  1112 Christchurch Road
  BH7 6DT Bournemouth

  Må. - Fr.08:30 - 17:30
  Lö.08:30 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Skräddarsy din hyrbil i Bournemouth med hjälp av smarta tilläggstjänster

Vi försöker alltid att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att hyra bil i Bournemouth, men också att tillgodose kundernas personliga behov. Förutom att du först kan välja ut en fordonskategori kan du också applicera smarta tillvalstjänster. Det är med hjälp av dessa tjänster som du skräddarsyr din bil. Lägg till en navigator om du inte är van vid att köra i staden, eller få en bilbarnstol till bilen så att hela familjen kan sitta säkert och bekvämt. Genom att hyra bil i Bournemouth och förboka online kan du enkelt få en tydlig översikt av utbudet. Något du dessvärre inte har möjlighet att göra när du bokar online är att reservera specifika bilmodeller. Däremot får du alltid en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori.

Utforska Englands sydkust med en hyrbil från Bournemouth

Bournemouth är verkligen en härlig plats att semestra på. Här finns gott om utflyktsmål, bland annat det stora akvariumet Oceanarium Bournemouth, eller varför inte besöka spännande lämningar från järnåldern? Akvariet nås på en kvarts bilfärd från vårt kontor via A:35. När du ändå befinner dig i närheten bör du definitivt besöka Stonehenge, det världsberömda byggnadsverket från bronsåldern. Du kan köra hit på under en timme via väg A338. Vi på Sixt önskar dig en trevlig resa till Storbritannien och hoppas på att få hjälpa dig att hyra bil i Bournemouth!

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice