Biluthyrning
Colchester
Fäll ihop
Storbritannien // Colchester
Change details

Hyra bil i Colchester: Sixt biluthyrning online-bokning

I östra England, i den östra delen av grevskapet Essex, hittar du den historiska staden Colchester. Detta är med stor sannolikhet den äldsta staden i Storbritannien, bland annat nämns den i skrifter från år 77 efter Kristus. Vi på Sixt biluthyrning i Colchester står redo att hjälpa dig utforska både staden och grevskapet med våra bilar. Välj bland fordonsgrupper som personbil, kombibil, 4x4 och minibuss. Du kan även hyra en bil i Colchester från vårt utbud av lastbilar, perfekt för dig som behöver mer bagageutrymme än vad våra vanliga bilar har.

 
 • Colchester
  26 Magdalen Street
  CO1 2LD Colchester

  Må. - Fr.08:15 - 17:30
  Lö.08:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Colchester

  Sixt Biluthyrning
  26 Magdalen Street
  CO1 2LD Colchester

  Må. - Fr.08:15 - 17:30
  Lö.08:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i Colchester

Det finns många vackra platser att köra till runt om i regionen. För att göra dina bilresor enklare kan du lägga till en navigator. Vi erbjuder flera olika tillvalstjänster som du kan boka samtidigt som du bokar en hyrbil i Colchester via vår hemsida, från extra försäkringsval och bilbarnstolar till möjligheten att registrera en extra förare. Vi vill gärna påminna om att vi ej kan garantera att du får en specifik bilmodell. Däremot kan vi garantera att tillhandahålla en likvärdig hyrbil i Colchester från samma bokade bilkategori. Vi bjuder på en obegränsad körsträcka, oavsett vilken bil du hämtar ut.

Börja ditt äventyr i östra England med att hyra en bil i Colchester

Colchester är inte bara en stad med djupa historiska rötter, det är även en spännande stad fylld med sevärdheter och attraktioner, från den populära djurparken till det välbesökta slottet Colchester Castle. När du har ett eget fordon kan du både utforska staden och resten av regionen. Du kan hyra en bil i Colchester och köra till populära Clacton-on-Sea, en populär turistort med både nöjespark, goda shoppingmöjligheter och ett flera aktiviteter. Kom in till vårt kontor för att hämta ut en bil som passar just din planerade vistelse. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice