Biluthyrning
Devon
Fäll ihop
Storbritannien // Devon
Change details

Hyra bil i Devon: Sixt biluthyrning online-bokning

På Englands sydvästra kust ligger grevskapet Devon. Huvudorten Exeter är mycket vacker och har också en hel del att erbjuda nyfikna besökare. Om du ska resa hit är du välkommen in till oss på Sixt för att hämta ut en passande hyrbil i Devon för din resa. Vår biluthyrning i Devon ligger väldigt smart belägen. Kontoret finns strax utanför centrumkärnan, ett stenkast från motorväg M5. Detta gör att du enkelt tar dig vidare när du väl hämtat ut din bil. Genom att hyra bil i Devon kan du inte bara utforska staden på ett smidigt sätt, du kan även köra ner till Plymouth, en körsträcka på drygt en timme. Börja med att välja ut en passande hyrbil i Devon bland våra fordonskategorier. Vi ha både person- och kombibilar samt 4x4-fordon. På förfrågan tillhandahåller vi även lastbilar.

  • Inget kontor hittades i staden

Varmt välkommen till oss på Sixt när du vill hyra bil i Devon

För att din resa i Storbritannien ska bli så enkel och bekväm som möjligt föreslår vi att du redan nu ser till att hyra bil i Devon. Detta gör du nämligen enkelt via vår hemsida, en procedur som endast tar ett par minuter. På hemsidan kan du inte bara boka ett fordon, du kan även anpassa fordonet så det passar dig bättre. Kanske kan det vara smart att applicera en navigator? Vi erbjuder satellitnavigatorer som gör det extra lätt att hitta fram längs Storbritanniens vänstertrafikerade vägar. Du kan även utöka försäkringarna. En sak du tyvärr inte kan göra när du förhandsbokar via nätet är att reservera specifika bilmodeller. Däremot får du alltid en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori.

Exeter är en spännande stad för alla åldersgrupper

Konstmuseer, nöjesparker, vackra trädgårdar och naturreservat; i Exeter finns allt! Med hälp av vår biluthyrning i Devon kan du enkelt utforska stadens spännande smörgårdsbord. I centrum finns gott om gamla och vackra byggnader. Kanske vill du göra ett stopp vid katedralen? Om du reser med hela familjen, både stora och små, kan det vara roligt att åka ut till Crealy Great Adventure Park, en nöjespark belägen endast 10 minuter från vårt kontor. Ha en riktigt trevlig resa i Storbritannien!

 
 

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice