Biluthyrning
Leicester
Fäll ihop
Storbritannien // Leicester
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Leicester: Sixt biluthyrning online-bokning

I mellersta England ligger grevskapet Leicestershire och i mitten av grevskapet hittar du staden Leicester. Om du vill hyra en bil i Leicester är du alltid välkommen in till oss. Vi har bilar för alla typer av vistelser, från affärsresan till semestern med familjen. Eftersom vi både erbjuder vanliga bilar i form av våra personbilar, kombibilar och minibussar samt lyxbilar i form av våra sportbilar, SUV och cabrioleter har vi något för allas ekonomi.

 
 • Leicester
  145 Humberstone Road
  LE5 3AP Leicester

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Leicester

  Sixt Biluthyrning
  145 Humberstone Road
  LE5 3AP Leicester

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Leicester har ett stort urval av extratjänster

Oavsett vilket av våra kontor du väljer när du ska hyra en bil i Leicester kan du lägga till extratjänster för att anpassa bilen. Lägger du exempelvis till en GPS kan du känna dig säker på att hitta fram till alla dina destinationer. Du kan enkelt välja bland våra extratjänster genom att boka en hyrbil i Leicester med vår hemsida. Ibland kan tillvalstjänsterna variera mellan våra kontor i Storbritannien. Det är även värt att notera att vi har olika åldersgränser för våra bilar, från minst 21 år upp till 30 år. Vi reserverar inte enskilda bilmodeller, endast en av bilarna från vald fordonskategori.

Ta del av den engelska landsbygden med en hyrbil i Leicester

Leicester är en trevlig storstad som är full med aktiviteter, shopping och sevärdheter. Genom att hyra en bil i Leicester kan du enkelt köra till alla dessa platser plus att du även har möjlighet att göra dagsutflykter till närliggande städer och sevärdheter i Storbritannien. Du kan exempelvis köra från vår biluthyrning i Leicester till Nottingham, en bilfärd som tar cirka 45 minuter. Kom in till oss Sixt och berätta vad du behöver så ser vi till att du får en passande bil för din vistelse i England.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service