Biluthyrning
Newport
Fäll ihop
Storbritannien // Newport
Change details

Hyra bil i Newport: Sixt biluthyrning online-bokning

Enklare biluthyrning än Sixt är svårt att hitta. För dig som planerar att besöka Newport i Storbritannien erbjuds prisvärd biluthyrning. Vårt uthyrningskontor är centralt beläget och härifrån har du nära till det mesta i staden.

 
 • Newport

  Sixt Biluthyrning
  Frederick Street
  NP20 2DR Newport

  Må. - Fr.08:30 - 17:30
  Lö.09:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt Biluthyrning Newport

Det finns naturligtvis valmöjligheten att välja mellan en rad olika modeller på Sixt biluthyrning i Newport. Färdas snabbt och bekvämt i en 4x4, cabriolet eller i en minibuss med plats för hela familjen. Här hos oss finns allt från ekonomi bilar till lyxbilar. Det är även möjligt att göra flera olika tillval på vår biluthyrning i Newport. Dessa tilläggstjänser är skapade för att göra din resa så enkel och smidig som möjligt. Som du ser är det ett riktigt smart val att hyra bil i Newport. Har du frågor om att hyra bil i Newport? Du är du varmt välkommen att höra av dig till vårt team!

Biluthyrning Newport, Storbritannien

Vi på Sixt ser till att du som är resenär snabbt kan påbörja din bilresa i staden. Efter att du hämtat upp ditt hyrfordon är du redo att starta resan. Kanske vill du resa runt i landet i en egen lyxbil? Med en egen hyrbil från Newport är du redo att upptäcka allt som landet har att erbjuda. Monkey Haven, Carisbrooke Castle Museum och Robin Hill Adventure Park är några av stadens mest berömda sevärdheter. Eller varför inte besöka Quay Arts eller Newport Roman Villa? Vill du hyra bil i Newport ? Besök vår hemsida för att göra en bokning eller hör av dig oss på telefon. Då du bokar en hyrbil i Newport kan du alltid hitta en fordonsmodell anpassad utifrån din önskemål på bekvämlighet. Med en egen bli lägger du upp precis som du villl. En hyrbil ger alltid den optimala flexibiliteten.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice