Biluthyrning
Norwich
Fäll ihop
Storbritannien // Norwich
Change details

Hyra bil i Norwich: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Norwich, en av de större städerna i grevskapet Norfolk. Du kan enkelt komma in till vår biluthyrning i Norwich om du behöver en bil för din resa i Storbritannien. Hos oss kan du välja bland flera praktiska bilar, allt från personbilar och kombibilar till lastbilar och minibussar. Med vår hjälp kan din bilresa i landet bli både bekväm och smidig. Du kan hämta ut en hyrbil i Norwich direkt från kontoret eller förboka en bil genom att använda hemsidan.

 
 • Norwich

  Sixt Biluthyrning
  1 Paddock Street
  NR2 4TW Norwich

  Må. - Fr.08:00 - 17:30
  Lö.08:00 - 12:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Lastbil

Sixt biluthyrning i Norwich har extratjänster som förenklar din vistelse

Oavsett om du besöker Storbritannien i en affärsresa, för att semestra eller för att helt enkelt utforska landet kan du med fördel hyra en bil i Norwich från oss på Sixt. När du förbokar din bil på nätet kan du även lägga till olika extratjänster som kan förenkla dina bilresor. Du kan exempelvis registrera en extra förare samt lägga till en GPS. På så sätt kan ni turas om att köra till regionens alla sevärdheter. När du ska hyra en bil i Norwich bör du notera följande saker. Först och främst har vi olika åldersgränser på våra bilar. För det andra kan vi endast reservera en av bilarna från den kategori du väljer vid din bokning. Oavsett vilken hyrbil i Norwich som du hämtar ut bjuder vi på en obegränsad körsträcka.

Se mer av Norfolks vackra sevärdheter genom att hyra en bil i Norwich

Även om Norwich är en intressant stad med flera fina platser att besöka, exempelvis katedralen och den mysiga marknaden, finns det flera städer och områden i grevskapet som är väl värda att göra dagsutflykter till. En halvtimmas bilfärd österut tar dig till genom den vackra nationalparken The Broads till den trevliga kuststaden Great Yarmouth. Här finns bland annat en nöjespark precis vid stranden. En timmes bilfärd via A11 åt sydväst tar dig till Banham. Det är en härlig liten stad med en populär djurpark. Vill du ha fler tips på bra platser att köra till kan du komma in till vårt kontor så hjälper vi dig gärna.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice