Biluthyrning
Poole
Fäll ihop
Storbritannien // Poole
Change details

Hyra bil i Poole: Sixt biluthyrning online-bokning

Poole är en stor hamnstad i södra England, i grevskapet Dorset. Vill du hyra en bil i Poole för att utforska regionens alla sevärdheter har du kommit till helt rätt ställe. Vårt kontor i staden ger dig möjlighet att hyra en bil i Poole som har det du behöver, oavsett om du är här på en jobbresa eller en semester. Vi har stora kombibilar, starka 4x4-bilar, ekonomiska personbilar, rymliga minibussar och lastbilar med massor av bagageutrymme.

 
 • Poole

  Sixt Biluthyrning
  48 - 56 Old Wareham Road
  BH12 4QR Poole

  Må. - Sö.08:30 - 17:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Poole hjälper dig upptäcka södra England och alla dess sevärdheter

En av fördelarna med att hyra en bil i Poole hos oss är att du kan välja mellan flera tillvalstjänster. Använd dig av vår hemsida för att både boka bil och för att lägga till GPS, bilbarnstol, ett utökat försäkringspaket eller för att registrera en extra förare. Tillvalstjänsterna gör det enklare för dig att köra till de olika destinationerna i regionen. Vi på Sixt kan tyvärr inte garantera att den bilmodell som du önskar finns tillgänglig vid din ankomst. Däremot kan vi alltid se till att det finns en likvärdig hyrbil i Poole för dig att hämta ut, från samma bilgrupp och med alla dina valda extratjänster.

En favorit bland både turister och engelsmän

Den södra delen av landet anses av många vara den allra vackraste. Det är lätt att förstå varför så många älskar södern, speciellt när du besöker den närliggande grannstaden Bournemouth eller kör din hyrbil från Poole längs med kusten till städerna Weymouth och Exeter. Här finns allt, från stora slott och soliga stränder till charmiga småbyar, mysiga fik och restauranger samt en oslagbar natur. Besöker du Poole tillsammans med barnen kan du även köra till nöjesparken Splashdown Waterpark, se till att komma ihåg badkläderna också. Välkommen till vår biluthyrning i Poole, vi ser fram emot att få hjälpa dig med din vistelse!

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice