Biluthyrning
Preston
Fäll ihop
Storbritannien // Preston
Change details

Hyra bil i Preston: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Preston när du vill hyra en bil som passar din resa i mellersta Storbritannien. Vårt kontor i staden erbjuder minibussar, kombibilar, 4x4-bilar och personbilar för alla typer av vistelser. Genom att hyra bil i Preston blir det genast lättare att utforska den engelska östkusten. Välkommen in till oss på Sixt!

 
 • Preston
  3 Elker Court, Rough Hey Road
  PR2 5AR Preston

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.10:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Preston

  Sixt Biluthyrning
  3 Elker Court, Rough Hey Road
  PR2 5AR Preston

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.10:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Praktiska tillvalstjänster hos Sixt biluthyrning i Preston

När du vill hyra bil i Preston hos oss på Sixt kan du boka den på nätet och samtidigt välja bland våra tillvalstjänster för att förbättra bilupplevelsen. Vi bjuder på varierat antal fria mil beroende på kategori och hyrperiod när du hyr en bil i Preston. Du väljer själv om du vill lägga till en bättre försäkring, en bilbarnstol i passande storlek eller om du vill utrusta bilen med en GPS. Just navigatorn är bra när du inte känner till området så väl. Vill du kunna hitta till de olika platserna eller komma i tid till ditt affärsmöte är navigatorn ett utmärkt val till din hyrbil i Preston. Vi kan inte garantera specifika bilmodeller men vi ser alltid till att du får en likvärdig bil från ditt val av bilgrupp. Notera även att våra tillvalstjänster varierar från kontor till kontor.

Få ut mesta möjliga av din resa med Sixt biluthyrning i Preston

Med en hyrbil i Preston kan du inte bara utforska den historiska staden, du kan även köra ut till Storbritanniens östkust på cirka en halvtimme. Närmsta kuststad är Blackpool, men du når även den vackra staden Lancaster i norr efter cirka 45 minuters körtid. Vill du uppleva vacker natur och fina omgivningar når du två nationalparkerna Yorkshire Dale National Park och Lake District National Park på drygt en timme med en hyrbil från Preston.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice