Biluthyrning
Reading
Fäll ihop
Storbritannien // Reading
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Reading: Sixt biluthyrning online-bokning

Vill du utforska en annan sida av Storbritannien än den du vanligtvis ser när du besöker storstäder som London? I så fall kan du besöka vår biluthyrning i Reading. Reading är en mysig stad i Berkshire, belägen cirka sex mil väster om huvudstaden. Från orten kommer flertalet kända personer, bland annat skådespelerskan Kate Winslet, komiker Ricky Gervais och inte minst artisten Mike Oldfield. Hos oss kan du hyra en bil i Reading som passar din resa. Vårt premiumsegment ger dig möjlighet att välja ut en lyxbil från kategorierna cabriolet, sportbil eller 4x4-fordon. Från vårt kontor som ligger i stadens östra del kan du även hyra lastbilar. Hitta en hyrbil i Reading som passar just dig!

 
 • Reading
  Fronting Rose Kiln Lane
  RG2 0JZ Reading

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 14:00
  Helgdag08:00 - 14:00
  Boka på detta kontoret

 • Reading

  Sixt Biluthyrning
  Fronting Rose Kiln Lane
  RG2 0JZ Reading

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 14:00
  Helgdag08:00 - 14:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Missa inga viktiga avfarter; utrusta din hyrbil i Reading med en navigator

Att köra bil i England är härligt, vägarna är bra och du tar dig snabbt från stad till stad. Den enda som kan kännas ovant till en början är vänstertrafiken. När du ska hyra bil i Reading från oss på Sixt rekommenderar vi att du förhandsbokar en bil. På vår hemsida kan du snabbt se tillgängliga fordonsmodeller samt tillvalstjänster. Ett populärt val är GPS, en satellitnavigator som hjälper dig hitta fram ordentligt längs Storbritanniens vänstertrafikerade vägar. Du kan även registrera ytterligare en förare, utrusta bilen med en bilbarnstol eller utöka bilens försäkringar. Kom ihåg att du behöver vara över 21 år för att kunna hyra vissa av bilarna från vårt premiumsegment, dock har vi även bilar för dig från 18 år. Vi har dessvärre inte någon möjlighet att reservera specifika modeller, men vi ser alltid till att du får en motsvarande bil från den önskade bilkategorin.

Shopping, sevärdheter och vackra naturområden

Reading är en mysig stad som erbjuder lite av varje. Här kan du knalla runt på fina gator och trevliga torg, ta kort på den vackra arkitekturen eller besöka fina naturområden. Kör till Basildon Park för att njuta av vackra omgivningar. Hit kör du enklast via A329 och bilturen tar cirka 20 minuter. För den historieintresserade finns Reading Abbey i närheten, ett underbart kloster från 1100-talet. Klostret ligger bara en dryg kilometer från vår biluthyrning i Reading. Vill du hinna med ett par dagar i London? Du kör till storstaden på en dryg timme via M4. Vi på Sixt ser fram emot att hjälpa dig hyra bil i Reading. Välkommen till Storbritannien!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service