Biluthyrning
Stafford
Fäll ihop
Storbritannien // Stafford
Change details

Hyra bil i Stafford: Sixt biluthyrning online-bokning

Stafford är en stad i hjärtat av Storbritannien. Hos oss på Sixt biluthyrning i Stafford finner du bilar som passar till alla typer av vistelser. Oavsett om du är här på en jobbresa eller vill hyra bil i Stafford för att turista så hjälper vi dig att finna en passande bil. Boka din bil på nätet och hämta ut din hyrbil på vårt kontor i Stafford så fort du har anlänt. I vår fordonsflotta har vi minibussar, kombibilar, 4x4-bilar och personbilar.

 
 • Stafford

  Sixt Biluthyrning
  St Albans Road
  ST16 3DP Stafford

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:30 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i Stafford

Staden Stafford har ett utmärkt läge för dig som vill utforska centrala England. Genom oss på Sixt kan du hyra en bil i Stafford som passar perfekt för just din vistelse. Vi vet att alla resor i Storbritannien ser olika ut, därför ser vi inte bara till att ha olika bilar tillgängliga, vi har även olika tillvalstjänster att välja mellan. Via hemsidan anger du de datum du vill hyra bil i Stafford, väljer sedan en passande bil för att slutligen utrusta bilen med eventuella tilläggstjänster. Kanske behöver du en barnstol för familjeresan eller en navigator när du vill kunna komma i tid till dina affärsmöten. Med en hyrbil i Stafford från oss på Sixt blir det lättare att själv ta kontroll över resan. Vänligen notera att både bilutbud och tillvalstjänster varierar mellan våra olika kontor, samt att vi reserverar en bil från vald fordonskategori, inte specifika bilmodeller.

Res vidare ut i landet från vår biluthyrning i Stafford

Eftersom infrastrukturen i Storbritannien håller hög nivå finns det inget som hindrar dig från att utforska Stafford och även de närliggande städerna och sevärdheterna med en hyrbil från oss. Det tar cirka 50 minuter att köra till Birmingham från Stafford, en trivsam bilresa rakt söderut. Kör du istället österut kommer du till Nottingham efter cirka en timme och tjugo minuter. Ta del av det klassiska England med en hyrbil från oss på Sixt.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice