Biluthyrning
Wales
Fäll ihop
Storbritannien // Wales
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Wales: Sixt biluthyrning online-bokning

Bekvämare biluthyrning än Sixt är svårt att hitta. För dig som planerar att besöka Wales erbjuds prisvärd biluthyrning. Tack vara att vi har kontor på en rad platser i regionen kan du alltid hitta något som passar just dig. Vi har till exempel kontor i Bridgend, Cardiff Grangetown, Gorsenion och Haverfordwest.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt Biluthyrning Wales

På Sixt biluthyrning Wales många olika tillgängliga modeller att välja bland. Att hyra bil i Wales ger dig som kund massor av alternativ som du kan anpassa utifrån din resa. Välj mellan allt 4x4, cabriolet, lyxbil eller varför inte en minibuss? Även bilar i ekonomi klass finns är möjliga att boka. Det går även att göra flera olika typer av tillval på vår biluthyrning i Wales. Vi har adderat tilläggstjänsterna för att du alltid ska kunna skapa en lösning anpassad efter dina bilbehov.

Bekväm och prisvärd biluthyrning Wales, Storbritannien

Att hyra bil i Wales är ett smart val för sig som är resenär i Storbritannien. Vi på Sixt hjälper dig med allt som behövs för du så snabbt som möjligt kunna påbörja färden i regionen. Men en egen bil kan du resa runt och se vacker natur, ståtliga borgar, charmiga byar och historiska minnesmärken. Slottet Cardiff Castle är ett måste att besöka liksom slottsruinen Beaumaris Castle. För dig som vill uppleva vacker natur är ett tips att resa till nationalparken Snowdonia. I Wales färdas du längs vägar i ett kulligt och grönt landskap. Besök vår webbsida för att hyra bil i Wales. Då du bokar en hyrbil i Wales kan du alltid hitta en bilmodell fordonsmodell anpassad utifrån din krav på bekvämlighet. En hyrbil från Wales ger dig stor valfrihet att lägga upp resan i området precis så som du önskar. Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service