Biluthyrning
Weymouth
Fäll ihop
Storbritannien // Weymouth
Change details

Hyra bil i Weymouth: Sixt biluthyrning online-bokning

Södra England är ett favoritresmål för både svenskar, engelsmän och otaliga andra turister. Det är lätt att förstå varför när du väl får beskåda det fantastiska landskapet, de charmiga städerna och de härliga stränderna vid kusten. Vi på Sixt biluthyrning i Weymouth erbjuder ett stort utbud av bilmodeller för dig som vill kunna köra till de olika sevärdheterna i grevskapet Dorset. Hos oss hittar du personbilar, kombibilar, 4x4 och lastbil. Vi kan även erbjuda hyrbilar från Weymouth i form av minibuss, perfekt för större sällskap som vill ha extra utrymme.

 
 • Weymouth Norr
  727 Dorchester Rd, Upwey
  DT3 5LF Weymouth

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:30 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Weymouth Norr

  Sixt Biluthyrning
  727 Dorchester Rd, Upwey
  DT3 5LF Weymouth

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:30 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Weymouth hjälper dig få ut mer av din vistelse

Oavsett om du är här på en jobbresa, på semester eller för att träffa vänner och familj kan du med fördel hyra en bil i Weymouth hos oss på Sixt. Vårt varierade utbud består av både ekonomi- och lyxbilar plus att du även kan utrusta bilen med våra praktiska tillvalstjänster. Vi ger dig obegränsat med fria mil och du kan enkelt lägga till en GPS, ange att du behöver en bilbarnstol eller ge bilen ett förstärkt försäkringspaket. Vi garanterar inte att du får en specifik bilmodell vid bokning, endast att du får en av bilarna från fordonskategorin som du valde, men vi ser däremot alltid till att du får dina valda tillvalstjänster applicerade till den bil du hämtar ut.

Att hyra en bil i Weymouth gör det enkelt att utforska denna del av England

Weymouth är en turistort fylld med restauranger, butiker, mysiga gränder, trevliga fik och mycket mer. Du kan köra din hyrbil från Weymouth till ön Isle of Portland, belägen cirka 15 minuter söder om staden. Här hittar du även den unika strandremsan Chesil Beach. Reser du med barn kan du besöka Leisureranch, en nöjespark med flera roliga aktiviteter för både stora och små. Du kan alltid köra din bil längs med kusten för att upptäcka mysiga småstäder eller nya spännande storstäder. I väst har du Exeter och till öst har du Bournemouth.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice