Biluthyrning
Yeovil
Fäll ihop
Storbritannien // Yeovil
Change details

Hyra bil i Yeovil: Sixt biluthyrning online-bokning

Planerar du att besöka södra Storbritannien? Om du verkligen vill kunna se regionens vackraste och mest intressanta platser bör du hyra en bil i Yeovil. Vi på Sixt tillhandahåller ett flertal bilar från olika kategorier, både inom ekonomi- och lyxbilsklassen. Du kan enkelt hyra en bil i Yeovil med hjälp av vår hemsida. Vår fordonsflotta består av både personbilar, kombibilar, minibussar, 4x4 och lastbilar. Välj det kontor i staden som passar just dig bäst och tänk på att kontoren har olika utbud.

 
 • Yeovil

  Sixt Biluthyrning
  Lynx West Trading Estate
  BA20 2HP Yeovil

  Må. - Fr.08:00 - 17:30
  Lö.08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Lastbil

 • Yeovil Norr

  Sixt Biluthyrning
  Lufton Trading Est,Boundary Wy
  BA22 8HZ Yeovil

  Må. - Lö.08:30 - 17:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Enkelt att hyra en bil i Yeovil med hjälp av oss på Sixt

Börja planera din vistelse i England redan idag. Förboka din hyrbil i Yeovil här på nätet. Ange dina resedatum och gå sedan vidare till att välja bil. När du väl har angett vilken hyrbil från Yeovil du är intresserad av kan du lägga till extratjänster. Vi rekommenderar en GPS för de allra flesta besökare, speciellt om du planerar att köra till flera sevärdheter under en kort tidsperiod. Tänk på att det är vänstertrafik som gäller i Storbritannien. Det är även värt att nämna att vi bara kan garantera en bil från den bilkategori du bokar och att vi inte kan reservera specifika bilmodeller från vår biluthyrning i Yeovil.

Utforska historiska och vackra platser

Det är lätt att förstå varför denna del av landet är så populär. Från vår biluthyrning i Yeovil kan du köra till de välkända ruinerna Stonehenge. Fortsätter du åt samma håll kommer du till en nationalpark samt storstäder som Southhampton, Portsmouth, Worthing och Brighton. Under resans gång kommer du att upptäcka många småbyar och vackra platser där du kan stanna till. Glöm inte att köra från vår biluthyrning i Yeovil till vackra Ham Hill, en plats som kan mäta sig med Stonehenge.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice