Biluthyrning
Gävle
Fäll ihop
Sverige // Gävle
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Gävle: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Gävle, Sverige, gör resan till ett flexibel och snabb upplevelse. Att hyra bil i Gävle är smidigt att göra online eller via telefon. Bilen går att hämta antingen på citykontoret eller kontoret vid centralstationen. Hyrbil i Gävle är ett bra sätt att uppleva staden och dess omnejd. Sixt har bilar i alla kategorier och med många tillval. Behöver du en bil under en längre tid kan du leasa en bil i 36 månader och betala 0 kronor i kontantinsats.

 
 • Gävle Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Gävle Centralstation
  803 11 Gävle

  Må. - Fr.07:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

 • Gävle

  Sixt Biluthyrning
  Rälsgatan 12
  802 91 Gävle

  Må. - Fr.07:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Sixts biluthyrningstjänster i Gävle

Köra hyrbil i Gävle är ett flexibelt sätt att ta sig runt i staden. De två kontoren har dygnet runt hämtning och återlämning av bilar. Det finns bilar i ekonomi och premiumklass. Det går att lägga till olika tillval efter behov. De lokala kontoren i Gävle erbjuder ett bra kundmottagande och bilar av hög kvalité av etablerade bilmärken. Biluthyrning i Gävle är ett säkert sätt att njuta av besöket i staden.

Köra i Gävle med Sixt

Gävle är en stad i Gästrikland i nordöstra Sverige. Staden är känd för Gävlebocken som under julen ofta bränns ner. Hyra bil i Gävle är ett sätt för studenter på högskolan eller tillfälliga studenter på besök att ta sig runt. Det shoppingsugna sällskapet kan hyra en minibuss och bege sig ut till Valbo Köpcentrum. Gävle är med sitt norra läge en stad med vinterväglag. Att köra 4x4 (fyrhjulsdrivet) är bra om man vill besöka Gästriklands vandringsleder. Hyra bil i Gävle under sommarhalvåret är ett sätt för sportälskare att åka till fotbollslaget Gefles hemmamatcher. Köra en cabriolet är den perfekta uppvärmningen inför match. Under vintern spelar hockeylaget Brynäs laddade matcher. Ladda upp med att ta en lyxbil till arenan. För den affärsresande kunden blir färden mellan kunder och hotellet behaglig med en välutrustad premiumbil. Biluthyrning i Gävle gör resan i och utanför staden till en härlig upplevelse både privat och i tjänst.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service