Biluthyrning
Gävle
Fäll ihop
Sverige // Gävle // Gävle
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Gävle: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Rälsgatan 12
  802 91 Gävle SE +46-264551045
 
Typ av kontor: Stad
GDS - Kod: GVXC01
Öppettider
Må. - Fr.07:00 - 18:00
 
 

Gävle

Du som önskar hyra bil i Gävle är välkommen till Sixt biluthyrning i de södra delarna av Gävle. Vi erbjuder personlig service, specifikt anpassad för dina unika behov. I vårt utbud av hyrbil i Gävle finns någonting för alla behov. Genom att enkelt lägga till tillval kan du specialanpassa din bokning, antingen via nätet, telefon eller direkt vid vår biluthyrning när du önskar en hyrbil i Gävle. Det är dessutom enkelt att ta sig till Sixt biluthyrning i Gävle med lokaltrafik om så önskas via det närliggande Järnvägsmuseet. Hyrbil i Gävle passar perfekt för såväl lokala som längre turer där det både är mer praktiskt och trevligare att välja hyrbil. För oss är varje kunds ärende lika viktigt och vi ser därför speciellt fram emot att ta emot dig och dina önskemål.

Upptäck Sverige med Sixt biluthyrning i Gävle

Hos oss har det alltid varit viktigt att följa med i den tekniska utvecklingen. Därför ser vi noga till att erbjuda en väl uppdaterad vagnpark som ger dig möjlighet att välja precis den bil du önskar för att upptäcka Gaevle. Således erbjuder vi alltifrån mer konventionella biltyper till SUV-bilar, sportbilar, cabrioleter och minvanar. Att hyra bil i Gävle ska enligt oss vara en smidig företeelse. Därför ska sådant som bilstol, GPS med mera vara möjliga tillval. Det är dock viktigt att nämna att det kan förekomma vissa variationer i tillvalsmöjligheter mellan våra olika biluthyrningar när man vill hyra bil i Gävle. Gaevle är dessutom den perfekta utgångspunkten för att upptäcka Mellansverige och därför vill vi önska dig extra mycket välkommen till oss här på Rälsgatan eller Norra Centralgatan.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.07:00 - 18:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Gävle GVXC01 Rälsgatan 12 802 91 Gävle 60.663860, 17.177000 +46-264551045

Sixtkontoret Gävle GVXC01

Rälsgatan 12
802 91 Gävle
 
Tel. +46-264551045

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Vägbeskrivning

Vi finns på Rälsgatan 12, Vikmans bil som säljer Mercedes, kör av södra avfarten från E4 och följ skyltningen till Sveriges Järnvägsmuseeum.


Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • 4x4
 • Lastbil

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service