Biluthyrning
Köping
Fäll ihop
Sverige // Köping
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Köping: Sixt biluthyrning online-bokning

När det är dags att göra ett besök i en av de gamla bruksorterna i Sverige så är Köping ett bra val. Denna lilla ort har mycket att erbjuda. Passa på att hyra bil i Köping och ta dig runt denna Västmanländska pärla. Med hjälp av Sixt kan du enkelt hyra bil redan på Arlanda eller den mer närliggande flygplatsen i Västerås. Med din hyrbil rattar du sedan snabbt på motorväg till Köping. Är du redan i mål i staden så kan vår biluthyrning i Köping hjälpa dig på plats.

 
 • Köping Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  Köping Tågstation
  73130 Köping

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixts biluthyrningstjänster i Köping

Att köra österut genom Sverige från en av de närliggande flygplatserna sker enkelt och snabbt i en lyxbil a la cabriolet. Behövs lite mer plats men inte så mycket som en minibuss? Ja då kan en 4x4 vara rätta valet. Här passar golfbagar bra in och du är redo för en runda på Strömsholms golfbana, halvvägs till Köping från Västerås. Är du på plats i Köping kan du hyra bil i Köping för att ta dig runt. Ekonomi är inget hinder när du vill hyra bil i Köping, vi har valen för alla plånböcker.

Köra i Köping med Sixt

Den vackra gamla bruksstaden är liten med en trevlig stadskärna. Gör ett stopp på Sixt biluthyrning i Köping och cruisa sedan lugnt fram med hastighetsmätaren strax över 0 och njut av vackra gamla byggnader. Är det istället lite mer lantligt som lockar så ta en hyrbil i Köping och styr mot de kungliga markerna runt Strömsholm. Med en hyrbil från Köping når du inom tjugo minuter det vackra slottet Strömsholm och kan samtidigt njuta av vacker natur. Kanske vill du på en tjänsteresa slippa kontoret ett par timmar? Då passar det perfekt att gå ner till vår biluthyrning i Köping och ratta vidare. Hoppa in i din hyrbil i Köping och kör mot Westerquarn, ät en middag i genuin miljö intill den lilla byn Mölntorp.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service