Biluthyrning
Kristinehamn
Fäll ihop
Sverige // Kristinehamn
Change details

Hyra bil i Kristinehamn: Sixt biluthyrning online-bokning

Upplev föredelarna med Sixt. När du väljer att hyra fordon hos ett av Europas ledande biluthyrningsföretag kan du alltid känna dig trygg i att hitta en skräddarsydd för just dig. Sixt biluthyrning i Kristinehamn tar dig snabbt ut på vägarna i det värmländska landskapet. Välj en modell av hyrbil som är anpassad efter din körbehov och vägarna i Sverige. Vill du hyra en cabriolet eller en lyxbil? Inga problem! På Sixt finner du även 4x4, BMW och möjlighet att hyra en minibuss.

 
 • Kristinehamn Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  Stationsgatan 2
  681 30 Kristinehamn

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Kristinehamn

Du har alltid stor valfrihet att lägga till olika extrafunktioner och göra tillägg vid biluthyrning i Kristinehamn. Anpassa dessa efter dina önskemål och krav kring ekonomi, säkerhet och bekvämlighet. Oavsett om du söker en hyrbil i Kristinehamn till semestern i Sverige eller för arbetet så erbjuds du alltid stor flexibilitet. Söker du en hyrbil i Kristinehamn kan du göra din bokning smidigt och enkelt online eller kontakta oss direkt.

Biluthyrning i Kristinehamn

Att färdas längs de vackra vägarna i Värmland är en upplevelse som du inte vill missa. Din bilkörning tar dig genom storslagen natur med djupa skogar och vackra älvar. Det finns mycket att upptäcka i Kristinehamn och du hittar snart dina egna smultronställen. Varför inte hyra bil i Kristinehamn och ta en biltur till Norrgården?Här möts du av pittoreska rödmålade hus liksom en kvarn från 1700-talet. Köp en kopp kaffe och en våffla och njut av lugnet på hembygdsgården. Vid Vänerns strand ligger Kristinehamns konstmuseum som också är ett måste att besöka. Den kulturintresserade får givetvis inte heller missa den berömda Picassostatyn, ja faktum är att en av världens största Picassostatyer finns just här. Det finns med andra ord många anledningar att hyra bil i Kristinehamn och utforska omgivningarna.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice