Biluthyrning
Mölndal
Collapse
Sverige // Mölndal
Change personal details

Hyra bil i Mölndal: Sixt biluthyrning online-bokning

Med Sixt biluthyrning i Mölndal blir staden och närområdet mer tillgängligt än någonsin. Tag chansen att upptäcka denna pärla till stad i västra Sverige i någon av de bekväma hyrbilsalternativen såsom ekonomi, minibuss, 4x4, lyxbil och cabriolet. Du finner våra depåer för hyrbil i Mölndal i den norra delen av staden vilket gör det enkelt att ta sig via riskväg E6 norröver till Göteborg eller söderöver till Mölndal centrum.

 
 • Göteborg/Porsche Center
  Arnegårdsgatan 13
  431 49 Mölndal

  Må. - Fr.07:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Mölndal/BMW Bilia Group
  Göteborgsvägen 92
  431 02 Mölndal

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.11:00 - 15:00
  Boka på detta kontoret

 • Göteborg/Porsche Center

  Sixt Biluthyrning
  Arnegårdsgatan 13
  431 49 Mölndal

  Må. - Fr.07:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Mölndal/BMW Bilia Group

  Sixt Biluthyrning
  Göteborgsvägen 92
  431 02 Mölndal

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.11:00 - 15:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixts biluthyrningstjänster i Mölndal

Essentiellt när du vill hyra bil i Mölndal är för Sixts verksamhet i Sverige att ständigt ha kunden i centrum. Därför erbjuds tilläggsalternativ som långtidsuthyrning, barnstol och den senaste teknologin av navigeringsutrustning. Tillgänglighet varierar beroende på kontor men som internationellt företag är flexibilitet någonting som är intimt förknippad med verksamheten hos Sixt. Dina unika behov behöver aldrig vara en utmaning utan skapar istället en möjlighet när du vill hyra bil i Mölndal. På så sätt garanteras att du oavsett om du har jobbrelaterade ärenden eller söker en hyrbil för privata aktiviter, alltid kan känna dig i trygga händer. Biluthyrning i Mölndal har obegränsade möjligheter vad komfort bekräftar. Varför inte ta chansen att upptäcka den vackra västkusten bekvämt bakom en ratt? Med hyrbil i Mölndal som utgångspunkt når man alla centrala punkter både på kortare och längre distans.

Köra i Mölndal med Sixt

Mölndal är till skillnad från vad många tror en otroligt spännande ort trots sin lilla geografiska omfattning. Med biluthyrning i Mölndal tar man sig enkelt till den vackra 1700-talsslottet i Gunnebo med tillhörande trädgårdar. Som dagsutflykt passar detta utmärkt såväl som en kortare instickare i en jobbresa eller som familjeutflykt. Eller varför inte ta en dag på Åbytravet och känna på vad riktiga hästkrafter kan innebära? När man vill hyra bil i Mölndal är förstås även Göteborg ett självklart utflyktsmål där man kan få lite storstadspuls och enkelt både hitta aktiviteter som passar alla åldrar. För dig med jobbärenden når man Göteborg city på strax under en kvart, varför Mölndal även fungerar utmärkt som en lugnare tillflyktsort mellan aktiviteterna.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • New cars - on average 3 months old
 • Cancel and rebook free of charge
 • Miles & More - Earn miles
 • No hidden costs
 • Germany's largest and best car rental company
 • No credit card fees
 • Excellent 24/7 customer service