Biluthyrning
Mora
Fäll ihop
Sverige // Mora
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Mora: Sixt biluthyrning online-bokning

Att hyra bil hos Sixt är ett smart val. Här hittar du som bilförare en enkel och smidig biluthyrning i Mora som snabbt gör dig redo för att påbörja din resa. Tack vare en enkel och bekväm uthyrning kan du snart njuta av vägarna i Dalarna. Oavsett hur dina körbehov så finns det en hyrbil och en lösning för just dig. Hos Sixt kan du till exempel välja bland spännande modeller som cabriolet, lyxbil eller en minibuss liksom 4x4 och BMW.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Mora med många möjligheter

Valmöjligheterna är många vid biluthyrning i Mora. Genom tillägg och smarta extrafunktioner anpassas erbjudandet precis efter dina önskemål. Gör din bilresa i Sverige perfekt och skapa en helhetslösning som anpassas efter de personliga kraven på till exempel ekonomi och komfort. Vill du hyra bil i Mora för att göra en affärsresa eller en semestertur? Möjligheterna är desamma när väljer en hyrbil i Mora. På hemsidan hanterar du enkelt hela din bokning av hyrbil i Mora. Har du frågor kring en hyrbil kontakta gärna vår kundtjänst.

Hyra bil i Mora skapar perfekt upplägg för semestern i Sverige

Dalarna kallas ofta för ett av Sveriges vackraste och trevligast landskap och det bästa sättet att uppleva bygen är givetvis med bil. Färdas längs de natursköna vägarna som tar dig nära de pittoreska byar. och djupa skogarna. Under din resa kommer du definitivt bjudas på många vackra vyer och här finns upplevelser för både stora och små. %u201DI Fäders Spår för Framtids segrar%u201D, på Vasaloppsmuseet som ligger mitt i Mora upplever du idrottshistoria. Eller varför inte hyra bil i Mora och ta en biltur till byarna Nusnäs och Färnäs? Här kan du nämligen se tillverkning de berömda dalahästarna. Under en familjesemester är en tur till Tomteland vid Gesundaberget ett måste. Det finns gott om bilutflykter och du kommer snart hitta dina personliga favoriter.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service