Biluthyrning
Trollhättan
Fäll ihop
Sverige // Trollhättan
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Trollhättan: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Trollhättan erbjuder alla typer av bilar från personbil, sportbil, cabriolet, lyxbil och 4x4, till minibuss och lastbil i olika prisklasser, beroende på ekonomi. Det finns två Sixt att hyra bil hos i Trollhättan, en biluthyrning i Trollhättan city och en på Trollhättan-Vänersborg Flygplats THN. När det gäller hyrbil i Trollhättan är vi den mest tillförlitliga adressen och din garanti för trevliga timmar bakom ratten i den här delen av Sverige.

 
 • Trollhättan/Bilia Group BMW

  Sixt Biluthyrning
  Kardanvägen 18
  461 38 Trollhättan

  Må. - Fr.07:00 - 17:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixts biluthyrningstjänster i Trollhättan

Vårt fokus ligger på kundens behov och önskningar. Av den anledningen har du, beroende på kontor, möjligheten att skräddarsy din hyrbil i Trollhättan med tillval som barnstol, extra förare, premium drive och satellitnavigation. Oavsett antal passagerare och om det rör sig om en tjänste- eller nöjesresa, så ser vi till att inte bara uppfylla de förväntningar du har när det gäller att hyra bil i Trollhättan, utan att vida överträffa dem. Våra medarbetare hjälper till med val av hyrbil och tillval, så att din upplevelse hos oss blir odelat positiv. Det har sina skäl att vi är ett av biluthyrningsföretagen i topp i Europa, det märker du som kund på vår biluthyrning i Trollhättan.

Köra i Trollhättan med Sixt

Att hyra bil i Trollhättan öppnar dörrarna till de många sevärdheterna i den här delen av Västergötland. Besök en så unik ort i Sverige som Göta älv med sitt omfattande slussystem, som lätt nås med bil för en av de guidade turer som ges mellan slutet av juni och augusti. För den konstintresserade blir ett besök på Trollhättan konsthall ett bra val, med ständigt växlande utställningar av samtidskonst. Att hyra bil i Trollhättan frestar säkert till en lite längre utflykt, som till grannstaden Vänersborg och den vackra Skräckleparken vid Vänerns strand, eller till Ekoparken Halle- och Hunneberg för ett par timmars vandring i rik natur. Med vårt team i ryggen når du dina mål på allra bästa sätt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service