Biluthyrning på George/Delivery Service

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Vägbeskrivning till George/Delivery Service kontoret

Adress

Delivery Service, 6530 George, Sydafrika
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 18:00
Helgdagar
08:00 - 15:00

Våra tjänster hos George/Delivery Service

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Ska du också få resa till vackra Sydafrika? En av de mest omtyckta och populära platserna i landet är utan tvekan Kapprovinsen. I den västra sidan av provinsen hittar du staden George, en vacker stad med närhet till både kust och sevärdheter. Genom att hyra bil i George från vårt Sixt-kontor kan du hinna med att göra och se fler saker. Med egen hyrbil i George får du mycket mer frihet, du kan bland annat köra ner till vackra Victoria Bay, endast 15 minuter med bil. Även den spektakulära nationalparken Tsitsikamma tar du dig till på knappt två timmar genom att hyra bil i George. Börja din resa hos vår biluthyrning i George!
En hyrbil i George för varje resenär

En hyrbil i George för varje resenär

Hur man väljer att planera och lägga upp sin vistelse i landet varierar stort från person till person. Vi på Sixt har tagit hänsyn till detta genom att erbjuda ett brett och varierat utbud av fordonskategorier. Hos oss kan du hyra en bil i George som både är lämpad för terrängkörning och stadskörning. Välj om du vill boka praktiska person- och kombibilar eller om du hellre satsar på något från premiumklassen, kanske ett av våra 4x4-fordon? Eftersom vårt kontor i staden är en så kallad Delivery Service kör vi ut bilen du har hyrt till önskad plats, något som många föredrar eftersom du själv slipper komma ut till oss. Anpassa din bil på nätet, vi erbjuder många praktiska tillvalstjänster. En stark rekommendation om det är din första gång i landet är att applicera en navigator, då blir det mycket lättare att hitta fram längs de sydafrikanska vägarna. Kom ihåg att åldersgränsen är minst 23 år och att vi inte reserverar specifika bilmodeller. Vi kommer dock att ha en passande bil redo från kategorin, självklart skräddarsydd med dina tillval. Välkommen till George och Sixt!
Show more
Bra att veta när du hyr bil på George/Delivery Service
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i George/Delivery Service.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på George/Delivery Service?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på George/Delivery Service?
Boka enkelt en bil under en längre tid på George/Delivery Service genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Vanliga frågor om hyrbilar på George/Delivery Service
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på George/Delivery Service?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to George/Delivery Service

Visa mer