Biluthyrning
Johannesburg Tambo Flygplats
Fäll ihop
Sydafrika // Johannesburg // Johannesburg Tambo Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Johannesburg Tambo Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: O. R. Tambo Internat. Airport
  1620 Johannesburg ZA +27-112309999
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: JNB
Öppettider
Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00
 
 

Sixt Biluthyrning vid Johannesburg Flygplats i Sydafrika

Välkommen till Sixt Biluthyrning i Johannesburg när du önskar hyra ett passande fordon för din vidare resa i Sydafrika. Här på vår hemsida kan du välja bland smidiga personbilar, rymliga kombibilar och stabila 4x4-bilar. Vi garanterar inte att du får en specifik bilmodell men ser till att du får en bil från den valda fordonskategorin. Vi erbjuder även praktiska tillvalstjänster som exempelvis navigator och bilbarnstolar. Genom att hyra en bil vid Johannesburg Flygplats kan du utforska och upptäcka alla sevärdheter i Johannesburg med omnejd. Oavsett om du är här med jobbet eller på semester med familjen kan vi hjälpa dig att hitta en passande bil för din resa. Välkommen till vårt kontor i Johannesburg, vi ser fram emot att få hjälpa dig.

Enkelt att hyra bil vid Johannesburg Flygplats

Om du smidigt vill ta dig vidare till din slutdestination kan du enkelt boka en bil direkt här på vår hemsida. Genom att hyra bil från Johannesburg Flygplats kan du köra in till stadens centrala delar på bara 30 minuter. Flygplatsen, vars engelska namn är OR Tambo International Airport (JNB), ligger precis vid motorvägen R21. Med en hyrbil från Johannesburg Flygplats kan du köra till flera sevärdheter som exempelvis Gold Reed City och Sydafrikas Nationalmuseum. Naturligtvis hittar du även otaliga restauranger, caféer och shoppingstråk i den så kallade Guldstaden Johannesburg.

Utforska historiska Johannesburg

I Johannesburg finns något för alla, oavsett om du längtar efter fina matupplevelser eller grönskande naturpromenader. Det finns till och med en takrestaurang med en populär strand på Juta Street! Genom att hyra bil vid Johannesburg Flygplats tar du dig enkelt mellan områdets sevärdheter. Ett tips är att köra till Cradle of Humankind, platsen där många av de allra äldsta skeletten någonsin har hittats, belägen endast en och en halv timme från vår biluthyrning på Johannesburg Flygplats. Välkommen till Johannesburg!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Johannesburg Tambo Flygplats JNB O. R. Tambo Internat. Airport 1620 Johannesburg -26.131971, 28.231634 +27-112309999

Sixtkontoret Johannesburg Tambo Flygplats JNB

O. R. Tambo Internat. Airport
1620 Johannesburg
 
Tel. +27-112309999

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service