Biluthyrning på Johannesburg Tambo Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Johannesburg Tambo Flygplats

Adress

O. R. Tambo Internat. Airport, 1620 Johannesburg, Sydafrika
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 00:00

Våra tjänster på Johannesburg Tambo Flygplats

Sixt Biluthyrning vid Johannesburg Flygplats i Sydafrika

Sixt Biluthyrning vid Johannesburg Flygplats i Sydafrika

Välkommen till Sixt Biluthyrning i Johannesburg när du önskar hyra ett passande fordon för din vidare resa i Sydafrika. Här på vår hemsida kan du välja bland smidiga personbilar, rymliga kombibilar och stabila 4x4-bilar. Vi garanterar inte att du får en specifik bilmodell men ser till att du får en bil från den valda fordonskategorin. Vi erbjuder även praktiska tillvalstjänster som exempelvis navigator och bilbarnstolar. Genom att hyra en bil vid Johannesburg Flygplats kan du utforska och upptäcka alla sevärdheter i Johannesburg med omnejd. Oavsett om du är här med jobbet eller på semester med familjen kan vi hjälpa dig att hitta en passande bil för din resa. Välkommen till vårt kontor i Johannesburg, vi ser fram emot att få hjälpa dig.
Enkelt att hyra bil vid Johannesburg Flygplats

Enkelt att hyra bil vid Johannesburg Flygplats

Om du smidigt vill ta dig vidare till din slutdestination kan du enkelt boka en bil direkt här på vår hemsida. Genom att hyra bil från Johannesburg Flygplats kan du köra in till stadens centrala delar på bara 30 minuter. Flygplatsen, vars engelska namn är OR Tambo International Airport (JNB), ligger precis vid motorvägen R21. Med en hyrbil från Johannesburg Flygplats kan du köra till flera sevärdheter som exempelvis Gold Reed City och Sydafrikas Nationalmuseum. Naturligtvis hittar du även otaliga restauranger, caféer och shoppingstråk i den så kallade Guldstaden Johannesburg.
Utforska historiska Johannesburg

Utforska historiska Johannesburg

I Johannesburg finns något för alla, oavsett om du längtar efter fina matupplevelser eller grönskande naturpromenader. Det finns till och med en takrestaurang med en populär strand på Juta Street! Genom att hyra bil vid Johannesburg Flygplats tar du dig enkelt mellan områdets sevärdheter. Ett tips är att köra till Cradle of Humankind, platsen där många av de allra äldsta skeletten någonsin har hittats, belägen endast en och en halv timme från vår biluthyrning på Johannesburg Flygplats. Välkommen till Johannesburg!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Johannesburg Tambo Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Johannesburg Tambo Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Johannesburg Tambo Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Johannesburg Tambo Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Johannesburg Tambo Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,0
En sammanställning av 249 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,4)
På Sixt-kontoret
(4,3)

Vanliga frågor om hyrbilar på Johannesburg Tambo Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Johannesburg Tambo Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?