Biluthyrning
Klerksdorp
Fäll ihop
Sydafrika // Klerksdorp
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Klerksdorp: Sixt biluthyrning online-bokning

Vi på Sixt önskar dig varmt välkommen till vår biluthyrning i Klerksdorp. Härifrån kan du hyra både ekonomi- och lyxbilar i form av sedaner och herrgårdsvagnar. Är ni en större grupp som vill hyra en bil i Klerksdorp har vi även minibussar som kan passa er perfekt. Vi ser fram emot att få hjälpa er med er vistelse här i Sydafrika! Boka er hyrbil i Klerksdorp här på vår hemsida redan idag så ser vi till att ni enkelt kan börja ert äventyr när ni väl har anlänt.

 
 • Klerksdorp

  Sixt Biluthyrning
  61 Monica Avenue
  2572 Klerksdorp

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter

Utrusta din hyrbil i Klerksdorp med praktiska extratjänster

Att hyra en bil i Klerksdorp är enkelt när du bokar via vår hemsida. Här kan du både välja bilkategori och lägga till extratjänster. Vi bjuder alltid på en obegränsad körsträcka, något som kan behövas om du ska köra din hyrbil från Klerksdorp till någon av de andra städerna i Sydafrika. Dessutom kan du utöka med en bilförsäkring från tredjepart ifall du önskar ett extra försäkringsskydd. Två praktiska tillvalstjänster som vi på Sixt alltid rekommenderar är vår GPS och vår E-toll Service. Med dessa kan du både hitta till dina destinationer och dessutom använda motorvägarna på ett smidigare sätt. Notera att vi endast garanterar en bil från din valda fordonsgrupp vid bokning, ej specifika bilmodeller.

Utforska gruvor och de närliggande storstäderna

I Klerksdorp kan du hitta många intressanta sevärdheter, från gruvor till koncentrationsläger och andra minnesmärken från landets tragiska historia. Du kan även köra från vår biluthyrning i Klerksdorp till metropolen Johannesburg och Pretoria. Vägen dit tar cirka två timmar och tar dig bland annat genom staden Potchefstroom. Passa på att ta en paus här för att promenera i The North-West University Gallery, ett öppet konstgalleri med flera vackra verk på display.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service