Biluthyrning
Midrand
Fäll ihop
Sydafrika // Midrand
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Midrand: Sixt biluthyrning online-bokning

Mellan Pretoria och Johannesburg hittar du staden Midrand som är en utmärkt utgångspunkt för bilutflykter till de båda storstäderna. Om du vill hyra en bil i Midrand, kanske för att kunna ta dig till dina affärsmöten eller för att kunna turista i närområdet, kan du förboka din bil hos oss på Sixt. Vår hemsida är enkel att använda och du kan välja bland flera typer av bilar. Vi tillhandahåller både personbilar, kombibilar, 4x4-bilar och minibussar som du kan välja mellan när du vill hyra en bil i Midrand. Dessutom har vi bilar i både ekonomi- och lyxbilsklass.

 
 • Midrand
  451 New Rd,Cnr 16th and New Rd
  1685 Midrand

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Midrand

  Sixt Biluthyrning
  451 New Rd,Cnr 16th and New Rd
  1685 Midrand

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Praktiska fördelar med att hyra en bil hos oss på Sixt i Midrand

När du anländer till Sydafrika kommer du kanske att landa vid den stora flygplatsen i Johannesburg. Härifrån är det nästan raka vägen till vår biluthyrning i Midrand, vilket gör det enklare för dig att komma in till vårt kontor. Lägg gärna till praktiska extratjänster samtidigt som du förbokar din bil online. Vi bjuder på obegränsade mil och du får själv bestämma om bilen ska komma utrustad med ett utökat försäkringspaket, en GPS eller bilbarnstol. Du kan även lägga till vår E-Toll Service för att göra det enklare att använda motorvägarna. Värt att nämna är att vi ej garanterar specifika bilmodeller, men att vi alltid reserverar en likvärdig hyrbil från Midrand som tillhör samma fordonskategori.

Utforska storstäderna Pretoria och Johannesburg med en hyrbil från Midrand

Midrand har ett utmärkt läge för dig som planerar att ta del av städerna Pretoria och Johannesburg. Det tar lika lång tid att köra till bägge städerna, ca 30 minuter, och bägge bjuder dessutom på otaliga sevärdheter. Det handlar inte bara om köpcenter och restauranger utan även museum, nöjesparker, djurparker och mycket mer. Vi hoppas att du ska få en trevlig vistelse i Sydafrika. Välkommen in till vår biluthyrning i Midrand.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service