Biluthyrning på Midrand

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Midrand

Adress

451 New Rd,Cnr 16th and New Rd CMH Nissan Dealership, 1685 Midrand, Sydafrika
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 17:00
lör
08:00 - 12:00

Våra tjänster på Midrand

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Mitt emellan Johannesburg och Pretoria hittar du staden Midrand. Att åka hit är väldigt populärt, dels eftersom staden har mycket spännande historia att utforska, dels för att den ligger nära de större städerna utan att vara för stressig. Att utgå från Midrand när du besöker Sydafrika har stora fördelar. Du kan besöka vår biluthyrning i Midrand när du vill börja din resa på ett enkelt sätt. Även om du landar på Johannesburgs flygplats är det enkelt att ta dig till oss. Alldeles intill vårt Sixt-kontor ligger den stora motorvägen Pretoria Main Road. Via den kan du enkelt köra vidare både norrut och söderut. Vi på Sixt ser fram emot att få hjälpa dig hitta en passande hyrbil i Midrand inför din vistelse.
Passande hyrbilar i Midrand för varje behov

Passande hyrbilar i Midrand för varje behov

Att köra bil i Sydafrika är väldigt populärt och det är inte svårt att förstå varför. Dels är vägskicket väldigt bra och i och med att avstånden mellan städerna kan vara rejält tilltagna är det bekvämt att kunna köra sin egen bil. Hos oss på Sixt har du möjlighet att hyra bil i Midrand från två klasser; ekonomi och premium. Våra prisvärda person- och kombibilar lämpar sig mycket bra för både familjer och par som vill utforska städerna. Om du tänker kombinera stadskörning med långdistanskörning, exempelvis om du vill köra till kusten, kan våra 4x4-fordon passa bra. Vi hjälper dig att boka en hyrbil i Midrand på ett enkelt sätt genom att erbjuda förhandsbokning online. På vår hemsida har vi gjort det väldigt lättöversiktligt att se alla bilgrupper samt att lägga till extratjänster. Eftersom vissa av våra kunder vill köra långt, andra reser med barnen och åter andra inte är vana att köra utomlands, har vi samlat olika typer av extratjänster. Du kan lägga till bilbarnstolar, navigator och registrera extra förare, för att nämna några alternativ. Var vänlig notera att vi inte kan boka enskilda bilmodeller. Vi på Sixt bokar endast en bil från ditt val av fordonsgrupp när du ska hyra bil i Midrand.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Midrand

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Midrand.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Midrand?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Midrand?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Midrand genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 3 omdömen
Överlämningen av bilen
(5,0)
På Sixt-kontoret
(5,0)
Sedan du lämnat tillbaka bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Midrand

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Midrand?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?