Biluthyrning
Richards Bay
Fäll ihop
Sydafrika // Richards Bay
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Richards Bay: Sixt biluthyrning online-bokning

Vill du få ut mesta möjliga av din vistelse i Sydafrika är det en bra idé att hyra en bil på Sixt biluthyrning I Richards Bay. Sixt omfattande fordonspark innehåller det mesta, oavsett om det är en lyxbil, cabriolet, minibuss eller en enkel ekonomi-variant som du är ute efter. På vår biluthyrning i Richards Bay är utbudet dock begränsat till kategorierna person- och kombibilar, samt 4x4. Varmt välkommen att hyra bil i Richards Bay hos Sixt!

 
 • Richards Bay Downtown
  Bronze Bar 1
  3901 Alton, Richards Bay

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Richards Bay Downtown

  Sixt Biluthyrning
  Bronze Bar 1
  3901 Alton, Richards Bay

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Hur vill du ha din hyrbil i Richards Bay?

Till vår biluthyrning i Richards Bay kommer såväl affärsresenärer som rugbylag och barnfamiljer på semesterresa i Sydafrika. För vissa är det viktigt med en extra förare till sin hyrbil, medan andra prioriterar bilbarnstolar eller satellitnavigering. För att var och en ska kunna skräddarsy sin hyrbil erbjuder vi en rad sådana tilläggstjänster. Vi vill också nämna att vid hyra av bil i Richards Bay garanteras du en fordonskategori, men inte en specifik bilmodell.

Med en hyrbil i Richards Bay ser du mer

Med sitt läge på platsen där Mhlathuze-floden mynnar ut i Indiska oceanen kan Richards Bay skryta med en ovanligt stor hamn. Staden är också känd för sitt varma klimat och sina stränder som är populära bland kitesurfare. Även för vanligt surfing är betingelserna goda, 2015 hölls exempelvis syafrikanska surfmästerskapen på Alkantstrand utanför staden. Stranden är också en populär plats att bada och sola på. Richards Bay är också en populär bas för safariexpeditioner i Zululand, vilket för många är skäl nog för att hyra bil i Richards Bay. iSimangaliso Wetland Park, Hluhluwe/Imfolozi Game Reserves och Tembe Elephant Park heter tre populära safariparker i närheten. Vill man se djur som vita noshörninghar och lejon och samtidigt lära sig om dem är det en bra idé att ha en lokal guide med sig.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service