Biluthyrning
Southbroom (South coast)
Fäll ihop
Sydafrika // Southbroom // Southbroom (South coast)
Change details

Hyra bil Southbroom (South coast): Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Gilbert Road Driftwood Centre
  4277 Southbroom ZA +27-39-3168437
 
Typ av kontor: Stad
GDS - Kod: DURS01
Öppettider
Må. - Fr.08:00 - 17:00
 
 

Southbroom är en vacker kuststad i KwaZulu-provinsen i östra Sydafrika. Här är naturen fantastisk med sina gröna berg, långa stränder och höga palmträd. Du som behöver en hyrbil inför ditt besök i staden är varmt välkommen in till oss på Sixt. Hos oss kan du få hjälp att hyra bil i Southbroom, vi tillhandahåller flertalet fordonsgrupper. Med en egen hyrbil i Southbroom får du större frihet under resan. Kör längs med kusten eller res längre sträckor inåt landet, exempelvis till Johannesburg som ligger cirka sex timmars bilfärd från kontoret.

Njut av en bekvämare vistelse med en egen hyrbil i Southbroom

För alla er som vill hyra bil i Southbroom kan vi hjälpa till. Eftersom varje resa är unik och har olika förutsättningar erbjuder vi bilar och tillvalstjänster som passar de flesta resor. Hos oss kan du smidigt hyra bil i Southbroom från vår ekonomiklass. Vi har flera bekväma person- och kombibilar som står till ditt förfogande. Men du kan göra bilen ännu mer bekväm genom att välja bland våra praktiska tillvalstjänster. För dig som vill köra till andra städer under vistelsen kan vi varmt rekommendera tillägget registrering av extra förare. På så sätt kan du och din vän turas om att köra. Vi erbjuder även hyrbilar i Southbroom utrustade med en navigator, ett perfekt tillval när du snabbare vill hitta till olika platser. Var vänlig att notera att vi på Sixt har åldersgränser på våra hyrbilar, på just detta kontor ligger gränsen på 23 år. Du kan heller inte boka enskilda bilmodeller, utan vi reserverar enbart en bil från ditt val av fordonskategori. Snart ses vi i Southbroom. Välkommen!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.08:00 - 17:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Southbroom (South coast) DURS01 Gilbert Road Driftwood Centre 4277 Southbroom -30.914650, 30.323804 +27-39-3168437

Sixtkontoret Southbroom (South coast) DURS01

Gilbert Road Driftwood Centre
4277 Southbroom
 
Tel. +27-39-3168437

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • Sportbilar & cabrioleter

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice