Biluthyrning
Upington/Delivery Service
Fäll ihop
Sydafrika // Upington // Upington/Delivery Service
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Upington/Delivery Service: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Delivery and Collection
  8800 Upington ZA +27-54-3322522
 
Typ av kontor: Stad
Öppettider
Må. - Fr.08:00 - 17:30
Helgdag08:00 - 17:30
 
 

Upington, en vacker och inbjudande stad i den norra Kapprovinsen i Sydafrika, lockar årligen tusentals besökare. För dig som har turen att få besöka detta magnifika land har vi på Sixt passande bilar som står till ditt förfogande. Genom att hyra bil i Upington kan du själv planera din resa utifrån vad du vill göra och när du vill besöka olika platser. Vår biluthyrning i Upington är inte ett vanligt kontor, istället är det vad vi kallar för Sixt Delivery Service. Detta betyder att du kan hyra en bil i Upington och få bilen levererad till en önskad plats. En hyrbil är ett smidigare sätt för dig att ta del av vackra Sydafrika!

Anpassa din hyrbil i Upington efter just din resa

Alla våra kunder sätter höga krav på kvalitet och bekvämlighet, det är just därför vi erbjuder moderna biltyper. Du kan välja att hyra bil i Upington från både premiumklass och ekonomiklass, därefter har du även möjlighet att skräddarsy bilen med personliga tillval. Om du tänker hålla dig i närheten av Upington kan det vara praktiskt med en mindre kombi- eller personbil, dessa är bekväma och smidiga att köra i stadsmiljöer. Skulle du dock vilja köra längre sträckor, exempelvis hela vägen ner till Kapstaden (en bilresa på cirka 8 timmar), kan det vara bättre med ett kraftigare fordon ur 4x4-kategorin. Dessa bilar är lyxigare och bekvämare för längre sträckor. Registrera gärna en extra förare till din bokning så kan ni turas om med körningen. Vi erbjuder även tillvalstjänster i form av navigator, E-toll service och ett utökat försäkringspaket. När du bokar online ser du genast vad som finns tillgängligt, både när det kommer till hyrbilar och tillval. Vi ser till att du får en fin hyrbil i Upington helt enligt dina önskemål! Välkommen till oss på Sixt!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.08:00 - 17:30
Helgdag08:00 - 17:30

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Upington/Delivery Service UTNC01 Delivery and Collection 8800 Upington -28.461300, 21.239600 +27-54-3322522

Sixtkontoret Upington/Delivery Service UTNC01

Delivery and Collection
8800 Upington
 
Tel. +27-54-3322522

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service