Biluthyrning
Witbank
Fäll ihop
Sydafrika // Witbank
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Witbank: Sixt biluthyrning online-bokning

Witbank är en stad i närheten av Pretoria och Johannesburg. Ett annat namn för staden är eMalahleni som betyder "plats för kol", ett passande namn eftersom flera kolgruvor finns i närområdet. Om du behöver ett passande fordon under din resa är du välkommen till vår biluthyrning i Witbank. Vi hjälper dig att hitta en lämplig bil för din resa, oavsett om du är här på jobb eller semester. I nuläget tillhandahåller vi praktiska person- och kombibilar samt 4x4-fordon från vårt premiumsegment. För dig som hade tänkt klämma in flera städer under din resa i Sydafrika är just våra fyrhjulsdrivna bilar att föredra. Varmt välkommen!

 
 • Witbank
  39 Woltemade Street,eMalahleni
  1035 Witbank

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Witbank

  Sixt Biluthyrning
  39 Woltemade Street,eMalahleni
  1035 Witbank

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 13:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Gör din resa smidigare genom att hyra bil i Witbank

När du har en egen hyrbil i Witbank kan du snabbare ta dig runt, både i centrum och vidare till bland annat Johannesburg. Vanligtvis är det smartast att förhandsboka bilen online redan innan du anländer i Sydafrika. Då behöver du inte oroa dig för att bilarna ska vara slut när du väl kommer in till kontoret. Samtidigt får du en bra överblick när du bokar online. Här kan du exempelvis se vilka tillvalstjänster vi erbjuder, vilka ålderskrav vi har och annan relevant information. När du valt ut din hyrbil i Witbank är det dags att applicera eventuella tillval. Vi på Sixt tillhandahåller navigatorer, möjlighet att registrera extra förare och den populära tjänsten E-Toll Service; perfekt om du ska köra mellan olika städer. Viktigt att komma ihåg är att vi inte bokar specifika bilmodeller samt att ålderskraven kan variera beroende på om du väljer en bil från ekonomi- eller premiumsegmentet.

Upptäck Sydafrika genom att hyra bil i Witbank

Vår biluthyrning i Witbank ligger endast en kvart från närmsta flygplats, Witbank Airport. Vårt kontor är en utmärkt utgångspunkt för din resa i landet. Från oss tar du dig in till både Pretoria och Johannesburg på 1,5 timme med bil. Även inne i Witbank finns mycket att se och göra. Passa på att grunda med ett gott mål mat på den populära restaurangen The Brazen Head Pub & Restaurant. Här avnjuter du autentisk irländsk mat, kanske lite udda för att vara i Afrika, men väl värt besöket! För lite naturupplevelser kan du köra norrut mot Loskop Dam, cirka 1,5 timmes bilfärd från kontoret. Här finns cirka 70 olika djurarter och du kan njuta av en fantastisk utsikt över dammen. Kom in till oss på Sixt för en roligare resa med en hyrbil från Witbank!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service