Biluthyrning i Sydkorea

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Sydkorea

Upptäck Sydkorea

Biluthyrning Sydkorea

Biluthyrning Sydkorea

Planerar du en resa till Sydkorea? Upplev flexibiliteten Sixt erbjuder då det gäller att hyra bil i Sydkorea. Vare sig om du ska vara här en lång eller kort tid har vi garanterat en semesterbil som passar dig. På våra centralt belägna uthyrningkontor kan du boka fordon i flera olika storleksklasser, i flottan ingår många olika biltyper. Dessutom kan du välja att göra en rad tillval. Du kan känna alltid känna dig trygg då väljer Sixt, vi finns i dag i hela 105 länder världen över. Att boka en egen bil ger dig möjlighet att få ut det mest av din vistelse i landet. De centrala läget gör det lätt att ta sig vidare i området. På vår webbsida hittar du all information men du kan även boka en hyrbil per telefon. Tänk på att vid bokningen kan en specifik fordonsmodell inte garanteras vid vår biluthyrning Sydkorea. Om du undrar över något då det gäller att hyra bil i Sydkorea så är du varmt välkommen att höra av dig till vårt team!
Hyrbil Sydkorea - att tänka på

Hyrbil Sydkorea - att tänka på

Olika länder har olika regler då gäller körning så det är vissa saker som är viktiga att ha koll på innan resan påbörjas.
  • Först och främst måste man vara 21 år för att få hyra bil i Sydkorea.
  • Du måste inneha ett internationellt körkort.
Resan i Sydkorea

Resan i Sydkorea

När du väljer att hyra bil erbjuds du möjligheten att se så mycket som möjligt under din tid i landet. Du får givetvis alltid hög grad av flexibilitet när du lägger upp din färdrutt. Varför inte sägs om att påbörja bilresan i Seoul och njuta av stadens moderna arkitektur och därefter fortsätta färden mot Bukhansan National Park? Stranden Seongsan Ilchulbong som bjuder på en magnifik utsikt i Seogwipo är en annan populär destination som du enkelt når med bil. Ett tips för dig som vill uppleva kultur och folkliv i en lite mindre stad är att besöka Yongin. Hos oss på Sixt kan du boka en hyrbil i Sydkorea anpassad för för just dina resebehov.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Sydkorea

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Sydkorea.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Sydkorea?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid i Sydkorea?
Det spelar ingen roll om du tänker stanna i Sydkorea eller resa vidare, det är lätt att boka en bil under en längre tid. Ange dina resedatum, samt plats för hämtning/återlämning, så kan vi erbjuda prisvärd långsiktig biluthyrning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Sydkorea

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Sydkorea?

Utforska våra uthyrningskontor i Sydkorea

Visa mer

Här hittar du oss på flygplatserna i Sydkorea

    Visa mer