Biluthyrning
Goyang, Kyunggi provice
Fäll ihop
Sydkorea // Goyang, Kyunggi provice
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Goyang, Kyunggi provice: Sixt biluthyrning online-bokning

Väster om nationalparken Bukhansan, sydväst om huvudstaden Seoul, hittar du förorten Goyang. Det är en stor förort med strax under en miljon invånare. Vi har ingen biluthyrning inne i själva Goyang i skrivande stund men vi har däremot flera kontor i Kyunggi-provinsen. Du kan exempelvis hyra en bil i Goyang genom att hämta ut den på Incheon flygplats eller på ett av våra kontor i Seoul. Välj bland bilar som personbil, kombibil, 4x4, minibuss samt lyxbilar som sportbil och cabriolet. Du kan enkelt välja en hyrbil till Goyang som passar just din vistelse, oavsett om det är en affärsvistelse eller en nöjesresa som för dig till Sydkorea.

  • Inget kontor hittades i staden

Vi önskar alla besökare välkomna till Sydkorea med ett leende

Välj ut en bil från vårt stora utbud när du ska hyra en bil till Goyang på nätet. Börja med att välja vilket kontor som passar dig bäst. Oavsett vilket kontor du väljer kan du lägga till extratjänster som förenklar dina bilresor i Sydkorea. Vårt tips är att du lägger till en GPS, ett ovärderligt hjälpmedel när du ska hyra en bil i Goyang från oss på Sixt. Vi har även andra tillvalstjänster du kan välja mellan. Om du är här med en vän kan du med fördel registrera en extra förare till din hyrbil i Goyang. Dela upp körandet för att kunna vila ut lite ibland. Det är värt att nämna att vi inte garanterar enskilda bilmodeller. Oavsett vilken biluthyrning i Goyang eller närliggande orter du väljer kan vi endast garantera att du får en bil från bilgruppen du bokar. Vi kan tyvärr inte reservera specifika bilmodeller.

Se mer av landet med en hyrbil från Sixt

Det finns många fördelar med att ha en egen bil när du ska utforska landet. Du kan exempelvis köra till det stora akvariet i Goyang eller varför inte besöka den närliggande nationalparken? Från Goyang har du även nära till den nordkoreanska gränsen. Vill du ta en trevlig paus från stadens stora shoppinggator och myllrande trafik kan du köra till Ilsan Lake Park, en enorm park mitt i staden. Slappna av och njut av den vackra sjön innan du fortsätter din vidare resa i Sydkorea.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service