Biluthyrning
Gwangju
Fäll ihop
Sydkorea // Gwangju
Change details

Hyra bil i Gwangju: Sixt biluthyrning online-bokning

Gwangju är en förort till Seoul, huvudstaden i Sydkorea. Förorten ligger öster om huvudstaden. Det är lätt att förväxla förorten med staden som har samma namn, men som ligger i södra Jeolla. I skrivande stund har vi ingen biluthyrning i själva Gwangju, men vi har flera kontor i Seoul. Du kan med fördel hyra en bil i Gwangju genom att hämta ut den i huvudstaden. Närmsta kontor ligger i distriktet Seongnam. Härifrån kan du välja bland ett stort utbud av bilar, från personbilar till kombibilar, 4x4, sportbilar och cabrioleter för att nämna några.

  • Inget kontor hittades i staden

Ta del av ett historiskt område med en hyrbil i Gwangju från Sixt

Även om vi inte har en biluthyrning i Gwangju kan du ändå använda dig av våra bilar för att njuta fullt ut av din vistelse i denna del av landet. Om du exempelvis väljer att hyra en bil i Gwangju som du hämtar ut i Seongnam kan du boka den online och samtidigt lägga till extratjänster. En av våra mest populära extratjänster är vår GPS. Det är en ovärderlig hjälpreda för alla som ska köra långt och länge i Sydkorea. Oavsett vilket kontor du väljer att boka en bil från kan vi endast garantera en bil från bilgruppen, inte enskilda bilmodeller. Vänligen notera att tillvalstjänsterna skiljer sig mellan kontoren.

Med en hyrbil i Gwangju kan du köra till flera sevärdheter

Du kan enkelt hyra en bil i Gwangju från något av våra närliggande kontor och utrusta den med allt du behöver. Utforska vackra Paldang Lake, promenera i Hwadam-skogen, undersök de spännande lokala maträtterna eller gör dagsutflykter till Seoul eller till någon annan storstad i närheten. Söder om staden finns det också flera nöjesfält att besöka, perfekt för barnfamiljer eller besökare som söker lite roliga nöjesaktiviteter. Välkommen in till oss på Sixt!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice