Biluthyrning
Jeju-si
Fäll ihop
Sydkorea // Jeju-si
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Jeju-si: Sixt biluthyrning online-bokning

Jeju är en paradisö söder om Sydkorea. Här kan du hitta vacker natur, härliga stränder och ett flertal intressanta sevärdheter. Vår biluthyrning på Jeju har ett bilsortiment bestående av bilar som passar allas ekonomi. Du kan unna dig en bekväm lyxbil, en snabb sportbil eller en härlig cabriolet. Vi har även personbilar, kombibilar, 4x4-bilar och minibussar för dig som vill ha en lite mer praktisk bil.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning på Jeju hjälper dig att hitta en passande bil

Det finns flera sätt att hyra en bil från Jeju. Du kan antingen komma in till vårt kontor och se vad som finns att tillgå eller så kan du förboka en bil via vår hemsida. En fördel med att hyra en bil på Jeju via hemsidan är att du även kan välja bland våra extratjänster. Skräddarsy bilens utrustning och se till att du har allt du behöver för att din vistelse ska bli så bekväm och säker som möjligt. Notera att vi inte garanterar enskilda bilmodeller när du förbokar. Vi kan endast reservera en av bilarna från den bilgrupp du väljer.

Unna dig en smidigare vistelse genom att hyra en bil på Jeju

Med en hyrbil på Jeju kan du enkelt ta dig runt till alla sevärdheter på ön. Se till att du inte missar att besöka Hallasan, den stora nationalparken i hjärtat av ön. I mitten av parken finns en vulkan som är omgiven av över hundra bergstoppar, perfekt för besökare som gillar att vandra i naturen. Här finns även öns äldsta buddisttempel. Med en hyrbil på Jeju kan du även besöka staden Jeongbang på den södra delen av ön. I denna region finns flera vattenfall och populära museum. Besök Jeongbang Falls eller Cheonjeyeon Falls och avsluta dagen med en bilfärd till Jeju Believe It Or Not Museum. Du kan alltid fråga efter fler tips på sevärdheter i Sydkorea när du besöker oss på Sixt. Vi hälsar dig varmt välkommen.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service