Biluthyrning i Jeju-si

 

Våra tjänster på Jeju-si

Sixt biluthyrning på Jeju hjälper dig att hitta en passande bil

Sixt biluthyrning på Jeju hjälper dig att hitta en passande bil

Jeju är en paradisö söder om Sydkorea. Här kan du hitta vacker natur, härliga stränder och ett flertal intressanta sevärdheter. Vår biluthyrning på Jeju har ett bilsortiment bestående av bilar som passar allas ekonomi. Du kan unna dig en bekväm lyxbil, en snabb sportbil eller en härlig cabriolet. Vi har även personbilar, kombibilar, 4x4-bilar och minibussar för dig som vill ha en lite mer praktisk bil.Det finns flera sätt att hyra en bil från Jeju. Du kan antingen komma in till vårt kontor och se vad som finns att tillgå eller så kan du förboka en bil via vår hemsida. En fördel med att hyra en bil på Jeju via hemsidan är att du även kan välja bland våra extratjänster. Skräddarsy bilens utrustning och se till att du har allt du behöver för att din vistelse ska bli så bekväm och säker som möjligt. Notera att vi inte garanterar enskilda bilmodeller när du förbokar. Vi kan endast reservera en av bilarna från den bilgrupp du väljer.
Unna dig en smidigare vistelse genom att hyra en bil på Jeju

Unna dig en smidigare vistelse genom att hyra en bil på Jeju

Med en hyrbil på Jeju kan du enkelt ta dig runt till alla sevärdheter på ön. Se till att du inte missar att besöka Hallasan, den stora nationalparken i hjärtat av ön. I mitten av parken finns en vulkan som är omgiven av över hundra bergstoppar, perfekt för besökare som gillar att vandra i naturen. Här finns även öns äldsta buddisttempel. Med en hyrbil på Jeju kan du även besöka staden Jeongbang på den södra delen av ön. I denna region finns flera vattenfall och populära museum. Besök Jeongbang Falls eller Cheonjeyeon Falls och avsluta dagen med en bilfärd till Jeju Believe It Or Not Museum. Du kan alltid fråga efter fler tips på sevärdheter i Sydkorea när du besöker oss på Sixt. Vi hälsar dig varmt välkommen.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Jeju-si

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Jeju-si.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Jeju-si?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Jeju-si. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Jeju-si?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Jeju-si

Kan jag boka en bil för en längre tid i Jeju-si?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Jeju-si?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Jeju-si

    Visa mer