Biluthyrning
Jeju Internationella Flygplats
Fäll ihop
Sydkorea // Jeju-si // Jeju Internationella Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Jeju Internationella Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: 58-7, Yonghae-ro, Jeju-si
  63115 Jeju KR +82-648051500
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: CJU
Öppettider
Må. - Sö.08:00 - 20:00
Helgdag08:00 - 20:00
 
 

Börja din resa hos Sixt biluthyrning vid Jeju Internationella Flygplats

För dig som ska resa till Sydkoreas populära ö Jeju finns vi redo att hjälpa dig. Vårt kontor ligger alldeles intill flygplatsen. Hos oss kan du hämta ut en modern hyrbil vid Jeju Internationella Flygplats som passar dina behov. Vi erbjuder olika fordonsgrupper som passar olika resenärer. För dig som vill upptäcka städer har vi smidiga person- och kombibilar i segmentet ekonomi. Du kan även boka en lyxbil i form av cabriolet eller sportbil. Dessa är populära alternativ hos affärsresenärer. Om du ska utforska öns vackra natur kan vi istället rekommendera ett fordon ur vår grupp 4x4. När du ska hyra bil vid Jeju Internationella Flygplats bokar du enkelt online. Du reserverar då bilgrupp, inte själva bilmodellen.

Jeju Internationella Flygplats med närhet till allt

När du väljer att hyra bil vid Jeju Internationella Flygplats CJU blir det enkelt att börja din vistelse i landet. Flygplatsen är landets näst största efter Incheon i Seoul. Då flygplatsen är belägen på ön har den en mycket viktig geografisk plats då den förbinder såväl Sydöstra Asien, Kina och Japan. Ön är otroligt populär, särskilt för par som ska på smekmånad. Naturen är vacker och stränderna likaså. Genom att hyra bil vid Jeju Internationella Flygplats kan du enkelt ta dig från flygplatsen direkt till staden. Det tar endast en timme in till centrum från oss på Sixt.

Vattenfall, stränder och grottor

Ön är mest känd för sin spektakulära natur och kallas ofta för %u201Dden gröna ön%u201D och inte undra på. Här kantas landet av gröna berg och djupa dalar. Med en bil från oss har du möjlighet att komma ut i naturen och se kända platser som exempelvis Halla-San och Seongsan Ilchulbong, den vackra vulkanen med närliggande badort. Halla-San är också en vulkan, en så kallad sköldvulkan. Då den sträcker sig hela 1 950 meter över havet är vulkanen den högsta punkten i hela landet. Välkommen till Sixt biluthyrning vid Jeju Internationella Flygplats. Vi hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av din resa!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.08:00 - 20:00
Helgdag08:00 - 20:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Jeju Internationella Flygplats CJU 58-7, Yonghae-ro, Jeju-si 63115 Jeju 33.511924, 126.502831 +82-648051500

Sixtkontoret Jeju Internationella Flygplats CJU

58-7, Yonghae-ro, Jeju-si
63115 Jeju
 
Tel. +82-648051500

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service