Biluthyrning
Namyangju
Fäll ihop
Sydkorea // Namyangju
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Namyangju: Sixt biluthyrning online-bokning

Mitt i den stora regionen Gyeonggi ligger huvudstaden Seoul. Här finns dock även flera andra vackra orter, däribland Namyangju. Det är en stad nordöst om staden Guri. Vi på Sixt har för tillfället ingen biluthyrning inne i själva Namyangju, men du kan däremot enkelt boka och hämta ut en bil från närliggande Guri. På så sätt blir det lätt för dig att hyra en bil i Namyangju även om vi inte har ett fysiskt kontor i staden. Från Guri kan du välja mellan ett stort utbud av bilar, från lyxbilar som sportbil, cabriolet och 4x4 till ekonomibilar som personbil, kombibil och minibuss.

  • Inget kontor hittades i staden

Du kan hyra en bil i Namyangju utrustad med praktiska extratjänster

När du ska hyra en bil i Namyangju måste du välja ett av de närliggande kontoren för att hämta ut en bil. Även om vi inte har en biluthyrning i Namyangju kan du ändå ta del av våra extratjänster. Använd hemsidan för att boka din bil och lägg samtidigt till extratjänsterna. Du kan själv välja om du vill ha en GPS, registrera en extra förare eller om du vill lägga till en bilbarnstol. Tyvärr kan vi inte reservera olika bilmodeller vid bokningar, däremot får du en likvärdig bil från samma bilkategori inklusive dina valda tillvalstjänster. Tänk på att dessa tjänster kan skilja sig mellan våra kontor i Sydkorea.

Med en hyrbil i Namyangju kan du ta del av den vackra sydkoreanska kulturen

Det finns mycket att både se och göra med en hyrbil i Namyangju. Vandra uppför berget Ungilsan eller Suraksan, kör till några av stadens populära muséer eller besök vattenfallen vid Cheonmasan. För lite shopping och sightseeing kan du köra in till Sydkoreas huvudstad Seoul. Välkommen in till oss på Sixt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din vistelse i landet, oavsett vad du har för resplaner.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service