Biluthyrning
Seoul
Fäll ihop
Sydkorea // Seoul
Change details

Hyra bil i Seoul: Sixt biluthyrning online-bokning

Seoul är en av världens största huvudstäder. Du kan med fördel hyra en bil i Seoul om du vill kunna se så mycket som möjligt av denna metropol. Med en egen bil här får du tillgång till både det myllrande stadslivet och till de stora parkerna inom och utanför staden. Vi har bilar som passar för alla möjliga typer av utflykter och bilfärder. Välj bland våra personbilar, kombibilar eller de praktiska 4x4-bilarna för att se alla sevärdheter som staden bjuder på. Vi tillhandahåller även lyxbilar i form av sportbilar och cabrioleter, perfekt för dig som vill ha något speciellt.

  • Inget kontor hittades i staden

Unna dig en spännande resa med en bil från Sixt biluthyrning i Seoul

Här i Seoul finns verkligen något för alla. Vårt tips är att försöka se så mycket som möjligt genom att hyra en bil i Seoul utrustad med allt du behöver. Använd vår hemsida för att se exakt vad du kan välja under den tidsperiod du besöker Sydkorea. Med hemsidan kan du även boka extratjänster till din hyrbil från Seoul. Om du reser med barn kan du exempelvis lägga till bilbarnstol eller en praktisk GPS. Det är alltid bra att komma ihåg att vi bara kan lägga undan en av bilarna från den bilgrupp du väljer och att vi inte garanterar specifika bilmodeller. Vi ser dock till att alla dina valda tillvalstjänster appliceras till din hyrbil i Seoul.

Se mer av Sydkoreas huvudstad med en egen bil

Oavsett vilket kontor du väljer när du ska hyra en bil från Seoul kan du enkelt ta dig vidare till någon av sevärdheterna i staden. Du kan exempelvis köra till det stora shoppingdistriktet i Myeongdong eller besöka stadens intressanta krigsmuseum. När du väl vill ta en paus från storstaden kan du köra till Bukhansan National Park på den norra delen av staden. Börja din resa genom att komma in till vår biluthyrning i Seoul för att hämta ut en passande bil. Vi på Sixt ser fram emot att få välkomna dig till Sydkorea!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service