Biluthyrning
Suwon
Fäll ihop
Sydkorea // Suwon
Change details

Hyra bil i Suwon: Sixt biluthyrning online-bokning

Den historiska orten Suwon är en förort till huvudstaden Seoul som ligger söder om staden. Här kan du hitta alla möjliga sevärdheter, från riktigt bra shopping till det välbevarade fortet Hwaseong Fortress. Vår biluthyrning i Suwon gör det möjligt för dig att besöka både butiker och kulturella platser samt många olika sevärdheter. Välj själv vilken av våra bilkategorier som passar bäst för just din vistelse. Vi erbjuder sportbilar, cabrioleter och andra lyxbilar från vår fordonsflotta i staden. Naturligtvis har vi även ekonomibilar i form av 4x4-bilar, personbilar och herrgårdsvagnar. Börja din vistelse redan idag genom att boka en hyrbil i Suwon via vår hemsida.

  • Inget kontor hittades i staden

Med Sixt biluthyrning i Suwon kan du upptäcka regionens alla historiska platser

Vi på Sixt tillhandahåller inte bara ett stort utbud av bilar. Vi erbjuder även extratjänster som du kan använda för att förenkla din vistelse i Sydkorea. Om du exempelvis enkelt vill kunna hitta till regionens sevärdheter kan du hyra en bil i Suwon utrustad med en GPS. Vårt tips är att du även registrerar en extra förare, på så sätt kan ni avlasta varandra när den som kör bilen börjar blir trött. Notera att vi endast kan lägga undan en hyrbil i Suwon från fordonsgruppen som du väljer vid bokningen och att vi inte reserverar specifika bilmodeller.

Få ut mer av din vistelse genom att hyra en bil i Suwon

Det är väl dokumenterat att regionen kring Suwon var befolkad långt innan landet Sydkorea deklarerade sin självständighet. Du kan besöka många av stadens äldre kvarter och gamla byggnader, exempelvis det anrika fortet samt den unika murgrinden Paldalmun Gate. Vill du ta del av landets vackra natur och omgivning kan du även besöka det närliggande berget Cheonggyesan. En vandring uppför berget är en utmaning som belönar dig med fantastiska vyer och oförglömliga skogsområden. Du kan enkelt hyra en bil i Suwon för att köra till alla dessa platser.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice