Biluthyrning
Uijungbu
Fäll ihop
Sydkorea // Uijungbu
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Uijungbu: Sixt biluthyrning online-bokning

Norr om Seoul hittar du Uijungbu. Det är en vacker stad med över 400 000 invånare. Det är en strategiskt viktig stad belägen i sänkan mellan flera berg. Vår biluthyrning i närheten av Uijungbu har flera olika typer av bilgrupper som passar olika typer av besökare. Oavsett om du är här i affärer eller för att vandra bland bergen kan du hämta ut en passande hyrbil i Uijungbu hos oss på Sixt. Vi erbjuder flera olika typer av bilar, från lyxbilar som cabriolet, sportbil och 4x4 till ekonomibilar som sedan, herrgårdsvagn och minibuss.

  • Inget kontor hittades i staden

Med en hyrbil i Uijungbu kan du ta del av områdets vackra natur

I skrivande stund har vi dessvärre ingen fysisk biluthyrning i centrala Uijungbu, men vi har kontor i Gangbuk, en närliggande förort till Seoul. Genom att hämta ut en bil från vårt kontor här kan du snabbt köra vidare till Uijungbu. Detta kontor erbjuder flera praktiska extratjänster. Du kan hyra en bil i Uijungbu som du hämtar ut i Gangbuk med hjälp av vår hemsida. Där kan du även ange vilka extratjänster du vill ha. En GPS kan exempelvis vara till stor hjälp för dig som inte har kört bil i Sydkorea tidigare. Dessutom blir det enklare för dig att besöka de vackra bergen i närheten. Observera att vi endast garanterar en bil utifrån ditt val av bilkategori och att vi inte kan reservera specifika bilmodeller.

Se mer av landets nationalparker genom att hyra en bil i Uijungbu

Att hyra en bil i Uijungbu är ett spännande sätt att se landet på. Du kan inte bara köra till alla sevärdheter i staden utan även nå bergen eller den närliggande nationalparken Bukhansan. Naturligtvis kan du såklart också besöka huvudstaden Seoul, här finns otaliga platser att ta del av. Oavsett om du vill ha fantastisk shopping, otroliga bergsvyer eller avslappnande promenader i naturområden kan vi på Sixt hjälpa dig med ett passande fordon. Vi önskar dig varmt välkommen till Sydkorea!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service