Biluthyrning
Karlovy Vary
Fäll ihop
Tjeckien // Karlovy Vary
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Karlovy Vary: Sixt biluthyrning online-bokning

När du är ute efter en hyrbil är vi på Sixt biluthyrning i Karlovy Vary redo att ge dig den bästa kvalitén för pengarna. Eftersom vi har jobbat med uthyrning av bilar i över hundra år kan vi på Sixt erbjuda optimal service när du vill hyra bil i Karlovy Vary. Det är tack vare vår långa erfarenhet som vi vet att det är viktigt att ge varje kund en individuellt anpassad lösning. Därför kan du välja bland kategorier som lyxbil, cabriolet, minibuss, 4x4, och ekonomi när du vill hitta rätt hyrbil i Karlovy Vary.

 
 • Prague Flygplats Vaclav Havel
  Aviaticka 1
  160 08 Praha

  Må. - Fr.08:00 - 22:00
  Lö.08:00 - 20:00
  Sö.10:00 - 22:00
  Helgdag08:00 - 20:00
  Boka på detta kontoret

 • Prague Flygplats Vaclav Havel

  Sixt Biluthyrning
  Aviaticka 1
  160 08 Praha

  Må. - Fr.08:00 - 22:00
  Lö.08:00 - 20:00
  Sö.10:00 - 22:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Hyra bil i Karlovy Vary

Det finns många aspekter som måste hamna på plats om en resa ska bli lyckad. En av dem är att bilen ska kännas personligt anpassad efter dina egna behov. Det är därför som vi på Sixt erbjuder extratjänster med syftet att du ska kunna utrusta din hyrbil i Karlovy Vary med nödvändiga detaljer. Vid vår biluthyrning i Karlovy Vary kan du exempelvis välja till GPS för enklare navigering eller bilbarnstol för säkrare resor i Tjeckien. En kompletterande försäkring kan se till att du känner dig extra trygg på vägarna. Det gör att du får en bil som passar just dig även när vi inte kan garantera en specifik bilmodell åt dig.

Karlovy Vary, en kurort mitt i Europa

Karlovy Vary, eller Karlsbad som det heter på tyska, har länge varit en favorit hos semesterfirare i Tjeckien. Här finns nämligen några av landets populäraste källor som ger välbehövlig avkoppling åt besökare. Det kan ge dig energi till att åka upp i bergen vid Oberwiesenthal som ligger på andra sidan gränsen i Tyskland. När du väljer att hyra bil i Karlovy Vary ligger även den vackra staden Loket inom nära räckhåll. Vid vår biluthyrning i Karlovy Vary hittar du hyrbilen för dig.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service