Biluthyrning
Ostrava Poruba
Fäll ihop
Tjeckien // Ostrava Poruba
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Ostrava Poruba: Sixt biluthyrning online-bokning

För att få ut så mycket som möjligt av din vistelse i östra Tjeckien föreslår vi att du hyr en bil på Sixt biluthyrning i Ostrava Poruba. Då kan du ta del av Sixt omfattande fordonspark där du finner det mesta från en lyxbil eller cabriolet till en enkel småbil eller en minibuss. På vår biluthyrning i Ostrava Poruba finns fordonskategorierna person- och kombibilar, 4x4, samt lastbilar att välja mellan. Varmt välkommen att hyra bil i Ostrava Poruba!

 
 • Ostrava Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Mosnov 401
  742 51 Mosnov

  Må. - Fr.08:00 - 16:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

 • Ostrava-Svinov Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Peterkova 1
  721 00 Ostrava

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Välj själv hur du vill ha din hyrbil i Ostrava Poruba

Vi på Sixt är väl medvetna om att varje kund som kommer till vår biluthyrning i Ostrava Poruba är unik, med unika behov och önskemål. Därför erbjuder vi ett antal tilläggstjänster, så som bilbarnstolar, extra förare och satellitnavigering, beroende på bilmodell. Vid hyra av bil i Ostrava Poruba garanteras du för övrigt en fordonskategori, men inte en specificerad bilmodell.

Upplev mer av Tjeckien med din hyrbil i Ostrava Poruba

Ostravas ekonomi byggde länge på den tunga industri som växte upp vid sidan av den kolbrytning som inleddes redan på 1700-talet. Sedan 1990-talet har staden genomgått en närmast total förvandling från industristad till en modern kultur- och universitetsstad. Den som vill skapa sig en idé om hur den såg ut under den industriella revolutionens höjdpunkt bör besöka nedre Vítkovice, där man kan gå guidade turer bland de gamla industribyggnaderna. För att få en överblick över Ostrava kan man med fördel gå upp i Nová radnice, det monumentala nya rådhuset beläget vid Proke%u0161-torget. Den som har varit klok nog att hyra bil i Ostrava Poruba tar sig snabbt över gränsen till Polen och vidare till Katowice, 96 kilometers körning i nordöstlig riktning. Staden kan skryta med en rad olika musikfestivaler, ofta i den flygande tefat-liknande multiarenan Spodek.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service