Biluthyrning
Tunis
Fäll ihop
Tunisien // Tunis
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Tunis: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till vackra Tunisien. Tunis är landets huvudstad och det är en perfekt utgångspunkt om du vill utforska landets alla vackra platser och sevärdheter. Vi har bilmodeller som passar för dig som bara vill utforska staden och vi har även passande bilkategorier för andra typer av vistelser. Du kan hyra en bil i Tunis från vårt utbud av personbilar, kombibilar och 4x4-bilar. De är alla redo för äventyr i detta härliga land.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Tunis hjälper dig att hitta en skräddarsydd bil för din resa

Det spelar ingen roll om du är här för att göra affärer, turista med familjen, sola och bada på stranden eller utforska alla sevärdheterna i regionen. Genom att hyra en bil i Tunis hos oss kan vi hjälpa dig få en bil som har allt du behöver. Använd vår hemsida för att boka en av bilarna från vår fordonsflotta. Observera att vi inte garanterar den enskilda bilmodellen du väljer. Om den inte finns tillgänglig får du en likvärdig hyrbil från Tunis. Välj därefter bland våra extratjänster. Du kan lägga till en extra förare eller anpassa bilens försäkringspaket efter de behov du har. Med våra extratjänster kan du hyra en bil från Tunis som har alla de egenskaper du behöver.

Res vidare till andra platser i landet med en hyrbil från Tunis

Även om huvudstaden i Tunisien har mycket att erbjuda är det också värt att utforska andra delar av landet. Hämta ut din bil från vår biluthyrning i Tunis och kör därefter söderut till ruinerna vid Pupput. Fortsätt din bilfärd söderut för att komma till staden Sousse. Här kan du hitta bra möjligheter till sol och bad. Besök även stadens intressanta museum för traditionella kostymer samt stadens livfulla Medina. Påbörja ditt äventyr redan idag genom att förboka en bil hos oss på Sixt.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service