Biluthyrning
Kusadasi
Fäll ihop
Turkiet // Kusadasi
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kusadasi: Sixt biluthyrning online-bokning

Kusadasi är en stad på den turkiska östkusten. Staden är känd för sina vackra byggnader, härliga stränder och otaliga sevärdheter. Oavsett om du reser hit på en jobbresa, för att sola och bada eller för att utforska den gamla kulturen kan vi på Sixt se till att du får en passande hyrbil i Kusadasi. Välj mellan våra olika bilgrupper här via vår hemsida. Vi erbjuder personbilar, kombibilar och fyrhjulsdrivna bilar.

 
 • Kusadasi
  Dag M. Esat Bozkurt Cd. 1
  09400 Kusadasi

  Må. - Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag09:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Kusadasi

  Sixt Biluthyrning
  Dag M. Esat Bozkurt Cd. 1
  09400 Kusadasi

  Må. - Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag09:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Enkelt att hyra bil i Kusadasi hos oss

Låt oss på Sixt hjälpa dig med din vistelse i Turkiet genom vår biluthyrning i Kusadasi. Du kan inte bara boka en bra bil hos oss, vi ser även till att du kan anpassa den med våra tillvalstjänster. På så sätt kan du snabbt och smidigt köra till stadens olika sevärdheter, eller vidare till destinationer utanför stadens gränser. Välj om du vill lägga till en extra förare, en bilbarnstol eller en navigator till bilen. Du kan även ange att du vill ha en dieselmotor, utöka bilens försäkring eller lägga till ytterligare skydd. Vi bokar en bil från den bilkategori du väljer. När du ska hyra bil i Kusadasi måste du vara minst 21 år gammal. Vi väl även att du har haft ditt körkort i minst två år.

Njut av din vistelse med en hyrbil i Kusadasi

Turkiet har under många år attraherat turister från hela världen. Ett besök i Kusadasi kan du enkelt fylla med spännande och intressanta aktiviteter. Kör till det välbevarade templet som tillägnats Artemis, den grekiska jaktens gudinna. Det tar cirka 30 minuter att köra dit genom att hyra bil i Kusadasi. I området finns det även flera andra magnifika ruiner och byggnader från förr. Vill du hellre sola och bada kan vi rekommendera flera stränder när du besöker vår biluthyrning i Kusadasi. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din resa i landet.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service