Biluthyrning
Nevsehir
Fäll ihop
Turkiet // Nevsehir
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Nevsehir: Sixt biluthyrning online-bokning

Planerar du att besöka det turkiska landskapet Kappadokien, även kallat "landet med de vackra hästarna"? Då kan du med fördel hyra en bil i Nevsehir. Denna plats i Turkiet är inte lika känd som landets stränder, men den har en egen unik skönhet. Vi på Sixt har bilar som passar allas plånböcker och ekonomi, från lyxbil till praktisk budgetbil. Du kan hyra en bil i Nevsehir från kategorier som personbil, kombibil och minibuss. Vi finns på Nevsehir flygplats, vilket innebär att du kan hämta ut din bil så fort du har landat och checkat ut ditt bagage.

 
 • Nevsehir Kappadokien Flygplats
  Arrival Hall,Domestic Terminal
  50091 Nevsehir

  Må. - Sö.07:00 - 21:00
  Boka på detta kontoret

 • Nevsehir Kappadokien Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Arrival Hall,Domestic Terminal
  50091 Nevsehir

  Må. - Sö.07:00 - 21:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Nevsehir ger dig möjlighet att utforska en historisk plats

Nevsehir är en perfekt utgångspunkt för utflykter till destinationer som exempelvis Göreme. Genom att hyra en bil i Nevsehir och utrusta den med passande extratjänster kan du enkelt köra till denna populära och spektakulära plats. Reser du med familjen kan du lägga till bilbarnstolar i passande storlekar. Lägg även till en GPS för att enklare hitta fram längs vägarna. Lägg märke till att vi inte garanterar enskilda bilmodeller. När du bokar en hyrbil i Nevsehir kan vi endast garantera att du får en likvärdig bil från den valda bilkategorin. Vi ser dock alltid till att applicera dina extratjänster till den bil du hämtar ut.

Utforska fantastiska Kappadokien med en hyrbil från Nevsehir

Från vår biluthyrning i Nevsehir tar det cirka 30 minuter att köra till den lilla orten Göreme, en spännande plats att börja din resa på. Bli inte förvånad om du ser mängder av luftballonger under ditt besök, det är ett populärt sätt att ta del av platsens unika klippformationer, grottor och vackra omgivningar. Ett tips är att börja med ett besök på Göreme Open Air Museum för att få en känsla av vad du kan utforska på denna plats. Vi på Sixt önskar dig varmt välkommen till denna fantastiska region i Turkiet.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service