Biluthyrning
Sivas
Fäll ihop
Turkiet // Sivas
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Sivas: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt tillhandahåller ett omfattande utbud av ekonomiska hyrbilar ur sin hyrbilsflotta vid Biluthyrning Sivas där du kan välja bland hyrbilskategorierna cabriolet, 4x4, ekonomi, minibuss och lyxbil. Hur och när du än reser och oavsett om du reser i jobbet, semestrar i mindre grupp eller tillsammans med en större eller mindre familj står ditt Sixtkontor redo att matcha en av sina förstklassiga hyrbilar mot dina personliga önskemål och smaker när du planerar att hyra bil i Sivas.

  • Inget kontor hittades i staden

Att hyra bil i Sivas

Sixt målsättning är att du som kund ska känna dig helt nöjd med din hyrbil från Sivas och till ditt fordonsval kan du, beroende på vilket hyrbilskontor du väljer att anlita även lägga till populära tilläggstjänster som exempelvis extra förare, obegränsad körsträcka, försäkring, satellitnavigering samt hyrbilspaket för förare som är under 25 år och även barnstolar. Det bästa är om du själv tar reda på exakt vilka lokala erbjudanden som gäller för den plats du befinner dig på eller är på väg till. Var vänlig observera att ditt hyrbilskontor endast kan utlova bokade bilkategorier, inte särskilda bilmodeller.

Sevärdheter och attraktioner med hyrbil från Sivas

Mitt i staden Sivas i Turkiet ligger den historiska byggnaden Çifte Minareli Medrese som är mycket vacker och är väl värd ett besök. När du väljer att hyra bil i Sivas har du möjlighet att utforska fler sevärda attraktioner och upplevelser som endast ligger en kort bilresa bort. Du kan till exempel ta med familjen på en dagsutflykt och picknick till sjön Gokpınar Golu som ligger i ett lugnt och barnvänligt område och där det även finns en lekplats och en restaurang som har utsikt över sjön. En annan naturskön plats är den vackra insjön Ulas Golu som bjuder på natursköna vyer och en restaurang som serverar utsökt färsk fisk. Du kan också åka till Kursunlu Hamami som är ett uppskattat spa och även det ligger en kort bilresa bort, där kan du relaxa och ta igen dig inför kommande äventyr eller plikter med din hyrbil från Biluthyrning Sivas.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service