Biluthyrning
Ahrensburg
Fäll ihop
Tyskland // Ahrensburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Ahrensburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Mittemellan Hamburg och Lübeck ligger staden Ahrensburg, en fin och mysig stad med vacker natur. Här finner du även vår biluthyrning i Ahrensburg. Till oss på Sixt är du alltid välkommen när du vill förenkla din resa och göra din bilburna vistelse i Tyskland ännu bekvämare. Vi tillhandahåller bilar från både ekonomi- och premiumklass, vilket gör det enkelt för dig att hitta en passande hyrbil i Ahrensburg. För kortare vistelser med fokus på stadskörning kan vi rekommendera en person- eller kombibil. Annars har vi även kraftfulla 4x4-fordon samt lyxbilar i form av sportbil och cabriolet. För dig som behöver erbjuder vi även lastbilar. Vår biluthyrning i Ahrensburg hittar du enkelt, vi finns precis utanför järnvägsstationen Ahrensburg-Gartenholz.

 
 • Ahrensburg
  Kornkamp 40
  22926 Ahrensburg

  Må. - Fr.07:30 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Ahrensburg

  Sixt Biluthyrning
  Kornkamp 40
  22926 Ahrensburg

  Må. - Fr.07:30 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välkommen till oss för att hyra en bil i Ahrensburg som passar just din resa

Våra kunder i Ahrensburg har alltid olika önskemål och krav på hyrbilen. För att möta de olika behoven har vi förutom ett stort och komplett bilutbud även samlat smarta tillvalstjänster. Tanken är att du med hjälp av dessa enklare kan skräddarsy din hyrbil från Ahrensburg. Du kan exempelvis lägga till en navigator om du inte hittar i staden eller välja att få en bilbarnstol om du reser med små barn. För att hyra en bil hos oss skiljer sig ålderskraven från 18 %u2013 25 år, och på hemsidan kan du enkelt se vilken ålder som gäller för respektive bilgrupp. Notera även att det inte går att boka en enskild bilmodell från ett särskilt varumärke när du ska hyra bil i Ahrensburg. Vi reserverar dock alltid ett motsvarande fordon från den bilkategori du valt.

Kombinera fler städer i Tyskland eller utforska Ahrensburgs centrum

Ahrensburg är en fin tysk stad i regionen Schleswig-Holstein. Hit kommer många för att njuta av den vackra naturen eller för att ta del av landets historia. Du kan själv besöka det kända och omtyckta Schloss Ahrensburg, ett vitt och pampigt slott med spännande historia. För dig som bilat länge och behöver en paus kan du besöka Höltigbaum, ett vackert naturområde med fina vandringsleder. Hit kör du på cirka 20 minuter. Med en egen hyrbil i Ahrensburg blir det enklare att ta sig mellan alla sevärdheter och aktiviteter som staden har att erbjuda. Välkommen till oss på Sixt när du vill hyra en passande bil i Ahrensburg!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service