Biluthyrning
Amberg/Oberpfalz
Fäll ihop
Tyskland // Amberg/Oberpfalz
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Amberg/Oberpfalz: Sixt biluthyrning online-bokning

Charmiga Amberg i Oberpfalz regeringsdistrikt (Regierungsbezirk) har en hel del att erbjuda. Amberg ligger mitt i Tyskland, cirka en timme med bil från Nürnberg. Genom att hyra bil i Amberg/Oberpfalz har du möjlighet att utforska varenda centimeter i det vackra förbundslandet Bayern. Välj bland våra sportbilar och cabrioleter om du vill resa med stil. Har du med dig familjen blir det lättare att ta med alla på utflykter om du hyr ett av våra 4x4-fordon. Vi erbjuder även personbilar och kombibilar som passar de flestas behov.

 
 • Amberg/Siemens Fastlane
  Werner-von-Siemens-Str. 48
  92224 Amberg

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Amberg/Siemens Fastlane

  Sixt Biluthyrning
  Werner-von-Siemens-Str. 48
  92224 Amberg

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Hyr bil hos Sixt Biluthyrning i Amberg/Oberpfalz och utforska regionen

Använd dig av vår hemsida för att förboka en hyrbil i Amberg/Oberpfalz. Du kan se vilka fordonskategorier som finns tillgängliga och du kan även boka tillvalstjänster. För att underlätta för dig så inkluderar flera av våra modeller fria mil. När du bokar en hyrbil i Amberg/Oberpfalz kan vi garantera att du får en bil ur den valda fordonskategorin. Den specifika modellen väljer du när du anlänt till Sixt Biluthyrning i Amberg/Oberpfalz.

Detta kan du uppleva genom att hyra bil i Amberg/Oberpfalz

Amberg har flera vackra områden att utforska, bland annat den gamla marknadensplatsen, det "nya" palatset (som byggdes under 1500-talet) och den fina kyrkan Mariahilfberg. Om du kör österut kan du besöka slottet Guteneck. Här arrangeras regelbundet event, från marknader till danser. Söder om slottet ligger Murner See, en liten insjö som erbjuder goda badmöjligheter. Perfekt för dig som vill uppleva den tyska naturen eller komma bort från storstaden en stund. Vill du även besöka andra städer i Tyskland kan du köra till Nürnberg eller Regensburg, två närliggande städer som är populära turistdestinationer. Staden Amberg passar utmärkt som bas när du vill besöka flera platser i regionen. Se mer av Tyskland genom att hyra bil i Amberg/Oberpfalz via oss på Sixt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service