Biluthyrning
Bautzen
Fäll ihop
Tyskland // Bautzen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bautzen: Sixt biluthyrning online-bokning

I östra Tyskland, endast en kort sträcka från den schweiziska gränsen, ligger Bautzen. Denna mysiga stad utmärker sig med sina gröna kullar och gamla stenhus. Staden är belägen i delstaten Sachsen och här finns även vår biluthyrning i Bautzen. För dig som planerar en resa hit är du alltid välkommen att besöka oss på Sixt. Från vårt kontor är det enkelt att börja din resa. Du kan nämligen hämta ut en hyrbil i Bautzen som passar perfekt för just din vistelse! Välj först om du vill köra en personbil, kombibil, 4x4-fordon eller en lastbil. Du bokar smidigt online, här på hemsidan.

 
 • Bautzen

  Sixt Biluthyrning
  Niederkainaer Str. 3b
  02625 Bautzen

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välkommen till din biluthyrning i Bautzen

Att hyra bil i Bautzen är enkelt. Det är något du smidigt gör hemifrån, redan innan du åker. På vår lättnavigerade bokningssida kan du snabbt och lätt föra in dina resedatum och sedan välja ut en fordonsgrupp som passar. Du kan reservera en bilgrupp i förväg så har du den biten färdig. Vänligen notera att vi inte garanterar specifika bilmodeller. Vi vill gärna rekommendera dig att lägga till några av våra tillval. Du kan välja hur många eller hur få du själv vill. Med dessa kan du göra din hyrbil i Bautzen mer personlig och skräddarsydd enligt dina önskemål. Några exempel på tillval är navigator, möjlighet att utöka försäkringarna och att registrera fler förare.

Besök oss när du vill hyra bil i Bautzen

Det finns många fördelar med att hyra bil i Bautzen. Dels slipper du förhålla dig till busstabeller och tågavgångar, dels behöver du inte kånka runt på din packning. Med en egen bil får du med dig hela familjen och ni kan åka vart och när ni vill. Passa på att besöka Dresden när ni ändå befinner er i närheten. Hit kör du på knappt en timma. Även i Bautzen finns mycket att göra, bland annat många borgar och gamla katedraler att besöka. Ortenburg är en fin borg som du kan köra till på en kvart via väg Muskauer Strasse. Välkommen till oss på Sixt, vi hoppas du får en fin resa i Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service