Biluthyrning
Büren
Fäll ihop
Tyskland // Büren
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Büren: Sixt biluthyrning online-bokning

Kom till Sixt Biluthyrning i Büren när du vill kunna välja bland ett brett utbud av fordon. Vi har något för de flesta typer av vistelser: från 4x4-bilar, kombis och minibussar för de som behöver ett stort utrymme, till prisvärda personbilar och sportbilar i lyxklass. Genom att hyra bil i Büren, en av de centrala städerna i Tyskland, kan du enkelt utforska regionen Nordrhein-Westfalen.

 
 • Paderborn-Lippstadt Flygplats
  Flughafenstr. 33
  33142 Büren-Ahden

  Må. - Fr.08:00 - 11:00
   17:30 - 20:30
  Boka på detta kontoret

 • Paderborn-Lippstadt Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Flughafenstr. 33
  33142 Büren-Ahden

  Må. - Fr.08:00 - 11:00
   17:30 - 20:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Hitta en bra hyrbil hos Sixt Biluthyrning i Büren

Det finns många fördelar med att hyra bil i Büren genom oss. Först och främst kan du förboka bilen via vår hemsida eller genom att ringa. Vi erbjuder bilar för förare från 18 år och uppåt. Många av våra fordon har ofta ett lägre pris om du bokar tidigt. På hemsidan kan du även lägga till praktiska tillvalstjänster, exempelvis en utökad försäkring eller en extra registrerad förare. Vi bjuder på fria mil. Vid förbokningen kan vi endast garantera att du får en bil från den valda fordonskategorin. När du väl är på plats kan du sedan välja mellan de bilmodeller som finns till hands.

Sixt hjälper dig se mer av Tyskland

Den här delen av Tyskland passar utmärkt att utforska med en egen bil. Hämta ut din hyrbil i Büren och börja med att köra till Wewelsburg, ett av de närliggande slotten. Inte långt därifrån ligger Quax, ett museum för historiska flygplan. Genom att hyra bil i Büren kan du köra till populära turistdestinationer som det mäktiga naturområdet Externsteine. De ovanliga sandstensformationerna är väl värda att utforska. Du kan även köra till några av de större städerna i regionen, exempelvis Bielefeld som ligger norrut eller Dortmund som ligger västerut. Välkommen in till Sixt. Vi ser till att bilen du hämtar ut har allt du behöver för din resa.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service